Poročna obleka

Victoria Beckham gre na nož

S.N.Č./Novice Svet24
4. 4. 2018, 07.15
Deli članek:

Dama je menda prepričana o svoji zmagi.

Profimedia
Za Victorio pravijo, da gre do svojih ciljev tudi prek trupel – očitno uspešno.

Kreiranje poročne obleke za nevesto princa Harryja, Meghan Markle, je za vse modne oblikovalce očitno taka draž, kot je še niso imeli. Kako tudi ne, saj bo dogajanje 19. maja očitno preseglo vsa pričakovanja. Kraljevska poroka britanskega princa Harryja in ameriške igralke Meghan Markle dobiva nove razsežnosti.

Vse velike napovedi so presežene – po zadnjih podatkih bo samo v Londonu več kot 100.000 ljudi, ki se bodo trudili ženina in nevesto videti čim bolj od blizu. 

Ugibanja

Seveda pa bo bolj kot ženin, kot je to pač na vseh porokah, zanimiva nevesta, zato se najbolj priznani modni oblikovalci z vsega sveta grebejo, čigav podpis bo nosila svečana toaleta.

Nekdanja članica skupine Spice Girls in soproga nogometaša Davida Beckhama, Victoria, je tako že lani javno priznala, da bo naredila vse, kar je v njeni moči, da doseže svoj cilj – kreiranje poročne obleke za Meghan.

A ko je že kazalo, da je njena tekma izgubljena, neuradno se je namreč začela širiti novica, da bo poročno kreacijo naredil avstralski modni dvojec Tamara Ralph in Michael Russo, ki je zaslužen tudi za Meghanino elegantno črno zaročno obleko, je očitno prišlo do preobrata.

Z dvora je prišla informacija, da je Victoria tam vse pogostejša gostja. Ugibanja, ali se z Meghan dogovarjata za podrobnosti o poročni obleki, so torej popolnoma na mestu.

In če upoštevamo še, da je prav Victoria tista, ki je Meghan vpeljala v svet najprestižnejših londonskih kozmetičnih salonov in damskih klubov ter ji katero od svojih kreacij tudi podarila, Meghanpa jo je potem nosila na pomembnih dogodkih, gre za očitno obojestransko naklonjenost, ki bo morda 19. maja obrodila sadove.