ISKRENO

Je res, da Špela Grošelj že živi s svojim Gregorjem?

Eva Jandl/Novice Svet24
26. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Pevka in voditeljica je trenutno brez voditeljskega stolčka, zato se posveča svoji prvi ljubezni, glasbi. Je res, da že živi s svojim Gregorjem, in ali si želi otrok?

Instagram
Poroka za Špelo ne igra vloge, po njenem je najpomembnejše zaupanje.

Očarljiva Špela Grošelj televizijsko delo opravlja že devet let, saj ji je vodenje oddaj zelo ljubo delo, priznava pa, da ji je pomembna tudi vsebina oddaje. »Vodila sem že marsikaj, od glasbenih oddaj do magazinskih vsebin, šov, v katerem so kandidati hujšali … Veliko je tem, ki me zanimajo, kakšen bo moj naslednji TV-projekt, pa boste izvedeli, ko bo čas za to,« je v smehu povedala Špela, ki je že 16 let zvesta glasbi in trenutno pripravlja novo, že 12. samostojno skladbo. »Precej novosti me čaka in zelo se jih veselim. Poleg tega si seveda vzamem čas tudi za rekreacijo, brez katere si zadnjih nekaj let ne predstavljam več življenja.« Pravi, da je glasba še vedno njena prva ljubezen, ki hodi z roko v roki s televizijo.

oa
Brez vsakodnevne rekreacije si Špela življenja ne predstavlja več.

O POROKI IN OTROCIH

Pred kratkim si je privoščila oddih v Aziji, že njen osmi po vrsti, prvič pa je bila tam s svojim Gregorjem Kirschem. Govoric, da že živi s svojim srčnim izbrancem, ne zanika: »Z Gregom sva malo tu, malo tam. Razpeta med Domžalami in Bledom, odvisno pač od najinega urnika in obveznosti.« Kaj pa Špela meni o poroki in otrocih? »Najbolj pomembno mi je, da je partnerski odnos zdrav in da temelji na zaupanju. Papir pri tem zame ne igra pomembne vloge. Otroke imam zelo rada, in če so mi namenjeni, bom zagotovo preprosta in srčna mama. Kaj pa bo prinesla prihodnost … samo bog ve,« je zaključila v smehu.