iris Mulej

Hčerkico doji med pristajanjem letala

Teja Pelko/Novice Svet24
23. 3. 2018, 20.15
Deli članek:

Iris je iz Budve, kjer živi s partnerjem Admirjem Barčićem in hčerkico Isabello, z letalom pripotovala na krajši obisk v Slovenijo.

osebni arhiv
Iris med dojenjem Isabelle na letalu.

Lepotica je na družbenih omrežjih objavila posnetek iznad oblakov, ob tem pa je svojim sledilcem predstavila tudi trik, s katerim 18-mesečni hčerkici pomaga, da je zaradi spremembe zračnega tlaka pri pristajanju ne bolijo ušesa.

Iris je razkrila, da Isabello med pristajanjem letala doji, to pa prija tako malčici kot njej. »To so za obe resnično nebeški trenutki …« je v pripisu pod fotografijo dojenja, na kateri se sicer vidi samo Isabellina rokica, zapisala manekenka.

Instagram
Manekenka nadvse uživa v materinstvu.

MATERINSTVO JE ŠE LEPŠE, KOT SI JE PREDSTAVLJALA, DA BO

Iris v materinstvu nadvse uživa. »Tudi vse tiste neprespane noči in vsakodnevno pomanjkanje časa za karkoli več kot stokrat odtehtajo en sam nasmešek, objemček ali pogled najine Isabelle. In kljub temu, da se mi je življenje obrnilo na glavo, če ga primerjam s prejšnjim, je lepše kot kadarkoli in navsezadnje mi še vedno uspe vse opraviti, kar sem prej,« nam je pred časom zaupala Iris in dodala, da je materinstvo še lepše, kot si je predstavljala, da bo. »Dokler tega ne izkusiš, si lahko res samo predstavljaš in to je to, kar že od nekdaj slišimo – da je materinstvo zelo lepo, vendar tudi naporno. No, jaz bom zase rekla, da je predvsem lepo.«