reka Ljubezni

Igralci na snemanju serije pošteno garajo

Teja Pelko/Novice Svet24
23. 3. 2018, 21.10
Deli članek:

Čeprav se kateremu od gledalcev serije Reka ljubezni morda zdi, da je snemanje takšnih stvari mačji kašelj, pa niti najmanj ni tako.

POP TV
Urška Taufer (Maja Rot) in Marijana Brecelj (Marija Slak).

Igralci namreč dostikrat začenjajo delati že ob 6. uri zjutraj, še pred tem pa morajo poskrbeti za masko, kar pomeni, da morajo vstati še sredi noči, da pravočasno pridejo na prizorišče snemanja.

Tudi tam vse poteka zelo hitro. Še zlasti tisti igralci, ki smo jih spremljali že v prvi sezoni, so na to že navajeni, za nove obraze pa utegne to biti na začetku velik šok.

URŠKA TAUFER

Urška Taufer, ki se je seriji pridružila v vlogi Irenine polsestre Maje, si na jutranjih snemanjih pomaga s kavo. »Zjutraj je seveda obvezna vsaj ena kava – če ne drugače za v avto –, na setu pa popijem še kar nekaj skodelic,« je razkrila igralka, nato pa skrivnostno dodala, da bo pitje kave z Marijo v Krki povzročilo kar nekaj pretresov v družini Slak. Kakšnih, bomo morali pa še malce počakati.

Ksaver Šinkar
Vlado Novak (Andrej Majer) in Vojko Belšak (Erik Kos)

VLADO NOVAK

Vlado Novak, ki smo ga včeraj prvič videli v vlogi poslovneža Andreja Majerja, je svojo izkušnjo s snemanja opisal z naslednjimi besedami: »Do zdaj se je pri slovenskem filmu veliko čakalo, tu pa je med sekvencami časa za le pol cigarete in še to le takrat, ko ni preoblačenja. Toda pozdravljam takšno delo. To sem pred tem doživel le enkrat, ko smo na Slovaškem snemali serijo Konec velikih počitnic v režiji Slava Luthra,« je povedal Vlado, ki bo v seriji mešal štrene neizprosnemu poslovnežu Urošu Lekiću, ki ga odlično upodablja Aleš Valič.