LEPOTNI IZBOR

FOTO: Tekmuje tudi zmagovalec resničnostnega šova!

Nejc Simšič/Novice Svet24
22. 3. 2018, 17.30
Deli članek:

Ekipa mistra Slovenije je že dodobra zakorakala v novo sezono, saj so pred dnevi izbrali še zadnje postavne polfinaliste za izbor najlepšega Slovenca.

Luka Brataševec
Priprave so v polnem teku.

Letos se je na izbor za mistra Slovenije prijavilo nekaj več kot 30 kandidatov, izmed katerih je organizacija najprej izbrala 13 polfinalistov.

Vse kaže, da bo letošnji izbor za mistra Slovenije zelo napet, seksi in vroč!

Postavni in zelo izklesani tekmovalci so navdušili s svojo lepoto, simpatičnostjo in odličnim koreografskim nastopom, predstavili so se v treh izhodih, po odzivu občinstva pa so se odlično odrezali prav vsi. Simpatični mladeniči so se predstavili v oblačilih za prosti čas, pod katere se je podpisal lanski finalist za mistra Slovenije Matic Zajc. Drugi izhod je bil v oblačilih modne oblikovalke Jasmine Gregurič in tretji v modnih kopalkah, kar je bil tudi najbolj vroč trenutek večera. Za dodatno temperaturo je v dvorani znane igralnice poskrbela pevka Kristie Cle, ki je razpoloženemu občinstvu ponudila svetovne hite.  

Luka Brataševec
mister 7

ZNAN OBRAZ

Čeprav se resničnostni šov Bilo je nekoč pred leti ni prijel pri gledalcih, se vseeno spominjamo velikega zmagovalca, postavnega Idrijčana Nikija Pagona, ki je takrat prejel 50 tisoč evrov. 

Štajerski zavladali Gorenjci!

Strokovno komisijo so tokrat sestavljali nekdanja mistra Mitja Nadižar in Matjaž Lesjak, podjetnica Martina Drašler in modna fotografinja Ana Gregorič. »Presenečena sem bila nad raznolikostjo fantov. Če je včasih veljalo, da so se prijavljali mlajši fantje, smo bili na izboru deležni tudi bolj zrelih in starejših tekmovalcev, kar gotovo popestri naš letošnji nabor,« je izbor komentirala Gregoričeva.

Letošnje novosti

Letos so organizatorji uvedli vrsto sprememb, ena vidnejših je novo vodstvo, več fotografiranj, dogodkov in priprav, kar posledično prinaša več preizkušenj za tekmovalce. »Vse to bo novega mistra odlično pripravilo na svetovni izbor Mister International, na katerega se vračamo po treh letih. Zadnji, ki se je udeležil tega izbora, je bil mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar, ki je v Južni Koreji osvojil zavidljivo mesto četrtega spremljevalca,« je povedala organizatorka Nina Uršič.

Luka Brataševec
mister 5

Imena polfinalistov

Za vstopnico v veliki finale se bodo poleg že izbranih polfinalistih borili še Marko Nemc, Niki Pagon, Matic Finkšt, Tanej Junež, Nenad Radenkoski, Tim Oman in Matjaž Mavri Boncelj. 

Luka Brataševec
mister 4