Spominja se ...

VIDEO: Seksi ples na mizi in gole prsi za rojstni dan

R.T.
22. 3. 2018, 10.50
Posodobljeno: 22. 3. 2018, 10.52
Deli članek:

Mladost je norost, pravijo starejši in bolj izkušeni. S tem se strinja tudi igralka in producentka Derew Barrymore, ki je veljalal za divjega otroka Hollywooda, danes pa je mama dveh otrok. V pogovorni oddaji se je s Stephenom Colberom spominjala svojih divjih dni.

Youtube
Ples, ki še ni pozabljen.

Drew Barrymore se je v pogovornem šovu 'The Late Show' s Stephenom Colbertom spomnila nekaterih svojih divjih trenutkov v mlajših letih. Na primer, ko je poznanega televizijskega voditelja Davida Lettermana, ki jo je povabil v goste v svojo oddajo, za rojstni dan "obdarovala" s pogledom na njeno golo oprsje.

To se je zgodilo davnega leta 1995, zdaj pa je Drew Colbertu priznala, da jo "včasih zanese in zato nekoliko pretirava", kadar gre za ljudi, ki jih ima rada. Priznala je, da je nekoliko pretiravala tudi med obiskom Lettermanove oddaje. "Skočila sam na mizo in najprej izvedla kratek seksi ples ter dvignila majico in mu pokazala prsi. Na koncu sem ga še poljubila na lice," se spominja Drew.

"Ko se spomnim dogodka, ne morem verjeti, da sem to storila. Takrat sem bila čisto drugačna oseba, zdaj pa sem mama dveh otrok. No, kljub temu se mi zdi ta dogodek še vedno čisto v redu," je podala svojo oceno Drew. 

Ni pa ji žal za "predstavo pred kamerami", saj verjame, da se samo enkrat živi.

Zaupala je še, da pri plesu na mizi, ki ga je pripravila za Lettermana, ni šlo za vnaprejšnji dogovor s produkcijo šova. Zato je bilo voditeljevo presenečenje še toliko bolj pristno ... Drew je še povedala,da sta z Davidom nato postala dobra prijatelja.

Drew, ki sicer izhaja iz znane igralske družine, je že od rosnih let vajena nastopov pred (filmskimi) kamerami. Spomnili se jo boste iz kultnega filma E.T., slava pa je vzela svoj davek: Drew je imela v otroških in najstniških letih težave z opojnimi substancami, alkoholom in drogami. Vendar pa se je postavila na noge in nadaljevala s kariero, ki traja že štiri desetletja.