Savina Atai

Mojstrica obrazne joge se je zrušila in spala kar 17 ur skupaj

B.P. / Novice Svet24
21. 3. 2018, 20.15
Deli članek:

Prijatelji se sprašujejo, kaj se dogaja z znano Slovenko.

Arhiv Zvezde
Savina Atai je kreatorka face force joge – edine vadbe, ki hkrati trenira obraz, telo, notranje organe in žleze, predavateljica, nutricionistka, specializirana za hormonsko dieto in superživila.

Mednarodno priznana mojstrica obrazne joge in nutricistka, specializirana za superživila, Savina Atai je na svojih družbenih omrežjih objavila skrb vzbujajoč zapis, ki je bil hkrati poln optimizma. Savina se je iz meglene Ljubljane odpravila nazaj na toplo in s soncem obsijano Kreto, kjer pa se je zgodilo tisto, zaradi česar so vsi zaskrbljeni.  

»Dobro jutro, Kreta. Dobro jutro, 25 stopinj. Po 14 urah potovanja včeraj in po napornih tednih samih sestankov sem se zvečer, ko sem priletela, samo zrušila v posteljo in spala ... 17 ur!!! 17 ur. Rekord,« je zapisala vidno utrujena Savina. Ta zapis sicer zveni skrb vzbujajoče, vendar je bilo zanjo seveda primerno poskrbljeno, saj zanjo skrbi njen partner. »Giorgos me je pričakal z vegansko čokoladno torto …,« je povedala Savina, ki je v svojega grškega partnerja še vedno zaljubljena do ušes. A bolj kot to vse skrbi, kaj je razlog za njeno izčrpanost, ki jo je pripeljala do tega, da se je samo »zrušila« v posteljo.