Rehabilitacija

VIDEO: 222 milijona evrov: zaradi Neymarja jim sivijo lasje

R.T.
21. 3. 2018, 07.55
Posodobljeno: 21. 3. 2018, 08.32
Deli članek:

Tudi letos je Neymarju uspelo, da se je udeležil rojstnodnevne zabave sestre Raffaele v Braziliji.

Twitter
Neymar se med rehabilitacijo zelo zabava.

Zaradi Neymarja imajo vodilni v klubu PSG sive lase. Zvezdnik, za katerega so plačali najvišjo odškodnino v zgodovini nogometa - 222 milijonov evrov -, je po poškodbi na rehabilitaciji v Braziliji, od koder evropske športne časnike zdaj polnijo govorice o tem, da se Neymar v Pariz ne namerava vrniti, pojavljajo se različne teorije, v katerem klubu bi lahko v naslednji sezoni zaigral. V zadnjih tednih se je pisalo veliko: od tega, da bi se Brazilec sklonjene glave rad vrnil v Barcelono, do tega, da je prestop v Real Madrid že "končana stvar". Ali da Neymar "nikoli" ne bo zaigral v dresu Madridčanov.

In medtem ko nogometni svet razglablja o naslednji nogometni postaji Brazilca, pa se ta navidezno z vsem skupaj ne obremenjuje pretirano in raje s svojim obnašanjem polni rumene strani časnikov. 

Po smrti Stephena Hawkinga je Neymar objavil fotografijo, na kateri sedi v invalidskem vozičku, in vse skupaj obrazložil s tem, da se je na takšen način poslovil od znanstvenika. Zdaj pa se je na twitterju pojavil posnetek, kako Neymar poplesuje na rojstnodnevni zabavi sestre Raffaele v Sao Paulu. Zdravniška ekipa kluba PSG najverjetneje ni navdušena nad posnetkom, ki je nastal le nekaj tednov po operaciji. Neymarja so tistega večera opazili tudi v mestu, ko se je, oprt ne bergle in v družbi dekleta Brune Marquezine, zabaval naokoli. 

So pa mediji opazili nenavadno naključje v povezavi z Neymarjevimi prisotnostmi na sestrini zabavi, s katero sta zelo navezana: že četrto leto zapored mu je uspelo, da je "razrešen" klubskih obveznosti prav okoli datuma sestrinega rojstnega dne. Dvakrat zaradi poškodbe, dvakrat pa, ker je bil suspendiran.