Mobilna verzija
15:35 23. julij 2018

Tudi sam se je na šov fizično pripravil

Novice Svet24
N.S./Novice Svet24
0

Voditelj, ki je nocoj prvič pozdravil gledalce v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, priznava, da ne bo le povezoval šova, ampak bo tudi zelo aktivno sodeloval.

marko potrc 2

Marko Potrč je za vodenje shujševalnega šova še bolj izklesal svoje telo. Foto: Instagram

Marko Potrč že od nekdaj velja za zagrizenega športnika, ki se ne ustraši nobenega, še tako zahtevnega športnega izziva. Energičen televizijec, ki rad smuča, teče, kolesari, plava, se potaplja in poti v telovadnici, pravi, da bo nova sezona shujševalnega šova še boljša, in že komaj čaka začetek. »Ne želim biti le voditelj oddaje, želim biti tudi njihov prijatelj in motivator. Želim jim biti za zgled. Tudi moji športni dosežki kot hobi niso prišli sami od sebe. Tudi jaz sem se moral odrekati, trdo trenirati, pa še vedno nisem bil vsakič zadovoljen z rezultati,« je priznal Marko.

marko jan natasa

Marko, Nataša in Jan so se odlično ujeli. Foto: Klavdija Žitnik

IZBRAN Z RAZLOGOM

Kot so nam povedali ustvarjalci šova, so Potrča za voditelja izbrali prav zaradi nadgradnje vloge voditelja. »Poleg še zanimivejših izzivov in nalog, neverjetnih terenskih snemanj, nove telovadnice, novega studia in prenovljene hiše smo želeli tudi v voditelju narediti nadgradnjo. Da je voditelj nekako tudi podaljšana roka trenerjev, ki zna tekmovalce motivirati, usmerjati, tudi pograjati, če je kdaj treba, in jim zna ponuditi ramo, ko jo potrebujejo. Da ni le povezovalec vsebine, temveč izžareva pravo močno športno energijo, ki v sodelovanju s trenerjema vleče to oddajo naprej.«

marko potrc 1

Voditelj v oddaji ne bo le povezovalec, ampak tudi motivator. Foto: Planet TV

ISKRENO O OBEH TRENERJIH

Za Markom je že kar nekaj intenzivnega snemanja in kombinacija Marko-Jan-Nataša se je izkazala za zmagovalni trio. »Nad Natašo in Janom sem navdušen že od prej! Oba sta profesionalca, ki obvladata svoj posel. Poleg tega sta srčna in popolnoma predana. To pri obeh izredno cenim. Delati s takšnimi sodelavci je velik užitek,« je še dodal Marko.

Vaš prispevek