neprepoznaven

Shujšani Henrik spet šokiral

T.P./Novice Svet24
13. 3. 2018, 20.00
Deli članek:

Henrik je zagotovo eden izmed tekmovalcev prve sezone resničnostnega šova o hujšanju, ki je tega dodobra zaznamoval.

Planet TV
Hernik pred vstopom v šov.

Čeprav računalničar in diplomirani pravnik ni prišel v boj za končno nagrado, je nase večkrat opozoril s svojim obnašanjem in vprašljivimi odločitvami, med katerimi naj omenimo samo njegovo neposrečeno osvajanje sotekmovalke Indire, za katero se je na koncu celo žrtvoval, saj se je namerno napil vode in se prenajedal, da bi ji s tem zagotovil obstanek v šovu. 

KILOGRAME TOPI V FITNESU

Henrik še naprej pridno topi kilograme, omislil pa si je tudi novo pričesko.

Kljub kar dvakratnemu izpadu iz tekmovanja Henrik z bolj zdravim načinom življenja nadaljuje tudi zunaj. Počasi, a vztrajno trenira za svoj cilj, saj želi kmalu preteči veliki maraton. »Henrik je od prvega dne, ko sem ga začel trenirati, vidno napredoval. Zdaj lahko izvaja desko na trxu, ki je sprva ni zmogel. S pogumom, voljo in ciljem je uspeh zagotovljen,« je pred dnevi zapisal njegov trener, resničnostni zvezdnik pa mu je odpisal: »Najlepša ti hvala za vso pomoč. Res se pozna razlika, jo čutim na sebi.«

Facebook
Resničnostni zvezdnik je presenetil z novo zunanjo podobo.

NOVA PRIČESKA IN BARVA LAS

Henrik pa se je odločil za še eno spremembo. Omislil si je namreč novo pričesko in celo novo barvo las. Modno pristriženo pričesko si je obarval v modre odtenke in z njo navdušil svoje sledilce na facebooku. 

Facebook

MU BO TOKRAT USPELO?

Vojničan se je tako več kot očitno odločil za vselej opustiti nekdanje nezdrave navade, zaradi katerih je pridobil ogromno odvečnih kilogramov. Čustvenih situacij tako ne razrešuje več pri odprtih vratih hladilnika, meso in čokolado pa so kot pomirjevalci zamenjale naprave v fitnesu.