Mobilna verzija
13:29 19. avgust 2018

Plesalec je izbranki nadel zaročni prstan

Novice Svet24
T.P./Novice Svet24
0

Miha Vodičar, ki je v paru s športno novinarko in voditeljico Sanjo Modrić v nedeljo zvečer s salso marsikateri predstavnici nežnejšega spola hitreje pognal kri po žilah, je na žalost že zaseden.

Miha Vodičar in Kristina Pangos

Miha Vodičar in Kristina Pangos Foto: M24/Marko Vavpotič

Njegovo srce je pred leti ogrela prelestna temnolaska Kristina Pangos.

Kristina je Mihov premierni nastop v oddaji Zvezde plešejo s prijateljico spremljala v živo s tribune, na njenem prstancu leve roke pa smo opazili prstan, ki je močno spominjal na zaročnega. Seveda nas je zanimalo, ali imamo prav – in čeprav o tem ni želela govoriti, češ da gre za zasebno stvar, nam je z odgovorom posredno dala vedeti, da smo zadeli v polno. Več informacij smo poskušali izvleči še od Mihe, a je bil tudi ta zelo skrivnosten.

Miha Vodičar in Sanja Modrič

Miha s soplesalko v šovu Zvezde plešejo Sanjo Modrić. Foto: Bor Slana / POP TV

Športna novinarka in voditeljica ter večkratni svetovni plesni prvak sicer s prvim plesom sodnikov nista prav navdušila. Priplesala sta si 20 točk in se uvrstila na spodnji del lestvice.

Vodičar je bil pred tem sicer vrsto let v zvezi s soplesalko Nadiyo Bychkovo, s katero sta na plesnem parketu osvojila vse možne lovorike. Plesalec se tako lahko pohvali z dvakratnim naslovom svetovnega prvaka, evropskega prvaka, zmagovalca svetovnega pokala in večkratnega slovenskega državnega prvaka. Njuna zveza je razpadla, ko se je Nadiya v turnirju Zvezde plešejo v oddaji Spet doma na nacionalni televiziji zaljubila v manekena in mistra Slovenije Petra Klinca.

Vaš prispevek