Kitty

V nečakinji živi duh pokojne Lady Diane

S.N.Č. / Novice Svet24
12. 3. 2018, 21.39
Deli članek:

Na prvi pogled skupnih točk med lady Kitty Spencer in lady Diano Spencer resda ni opaziti.

Profimedia
Lady Diana in lady Kitty Spencer naj bi izžarevali enako žalost in milino.

A videz danes 27-letne Kitty in njene tragično preminule tete je le drobec tistega, kar naj bi ju družilo, in edino, kar tisti, ki ju nismo spoznali osebno, lahko opazimo.

Tisti, ki so poznali princeso Diano in zdaj bolje spoznavajo njeno nečakinjo, so si enotni, da izžarevata popolnoma enako energijo, ki je prežeta z milino in hkrati otožna.

Obe nesrečni?

Profimedia
Tako kot teta je tudi nečakinja velika modna navdušenka.

Prvo, kar naj bi dami iz ugledne plemiške družine Spencer družilo, je, da sta se njuna očeta ločila, ko sta bili še deklici, in obe sta živeli pri njima. Tako nobena ni vzpostavila toplega odnosa hči-mati, obenem pa se nista dobro razumeli ne z očetom ne z mačeho.

A Diana je imela vsaj babico, s katero sta se lepo ujeli, pa tudi mati je živela mirno življenje. Kitty pa opore ne more najti niti v materi, saj nekdanja manekenka Victoria Aitken prah dviguje z omenjanjem svoje zasvojenosti z alkoholom in heroinom, medijem pa je prodala tudi podrobnosti iz razpadlega zakona s Charlesom Spencerjem, ki je kot mlajši brat princese Diane seveda zanimiv.

Zadnja leta se je sicer zdelo, da je Kitty v nasprotju s svojo teto srečna vsaj v ljubezni, saj je bila skoraj pet let v zvezi s 45-letnim nepremičninskim mogotcem Niccolom Barattierijem di San Pietrom. A jo je možakar lani poleti zapustil – če je verjeti govoricam, zaradi igralke Liz Hurley, ki je od Kitty starejša kar 26 let, a se je Niccolo vanjo na smrt zaljubil.

Kitty je priznala, da ji je strl srce, in od takrat ni bila opažena z nobenim moškim.

Profimedia
Tako kot teta je tudi nečakinja velika modna navdušenka