Hit komedija

Slačili se bodo po teh slovenskih mestih, izbira pripada damam

N.N.
9. 3. 2018, 09.41
Posodobljeno: 9. 3. 2018, 09.41
Deli članek:

Do nazga, sarajevska različica. Marec je mesec, ko izbirajo dame.

Eventim
Hit komedija Dame izbirajo

Hit komedija Dame izbirajo ALTTEATRA se vrača v Slovenijo, potem ko je nanizala več kot 300 odrskih uprizoritev in privabila čez 100.000 obiskovalcev – ženske so navdušene, s svojim humorjem pa je pritegnila tudi moške.

Vstopnice si zagotovite tukaj.

Preobrazba vsem na očeh

Uprizoritev ljubljenca občinstva Full Monty, po naše Do nazga, stoji na večji del golih ramenih sedmerice trenutno najbolj iskanih sarajevskih igralcev (Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fajzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović, za scenografijo in kostumografijo skrbi Lejla Hodžić). Njihovi liki zaradi viška prostega časa sprejmejo izziv nočnega kluba in se s pomočjo inštruktorice do konca predstave pred očmi občinstva prelevijo v slačifante. Pri tem pa ne izostanejo napete situacije, smeh do solz ter sočne plesne točke.

Številne nagrade

Marec je torej mesec, ko izbirajo dame: 16. v Festivalni dvorani v Ljubljani, 17. v Gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah in dan pozneje v Festivalni dvorani Lent v Mariboru, 23. v Celjskem domu v Celju in še 24. marca v Gledališču Park v Murski Soboti.

Predstava v režiji znanega gledališkega redatelja Admirja Glamočaka je dobila številne nagrade na gledaliških festivalih po celi regiji.