TEŽKI ČASI

Salome ostala brez nove službe

R.T. / Novice Svet24
26. 2. 2018, 20.15
Deli članek:

Priljubljena Salome je v šovu MasterChef Slovenija pokazala, da je vešča v kuhinji, da ima določeno znanje in ni samo ime. A je pač tako, da mnogi v njej vidijo le dobro reklamo zase.

Mare Vavpotič/M24.si
Priljubljena Salome nima sreče z delodajalci, saj jo vsi le izkoriščajo za reklamo.

Ko je lani izgubila službo v bistroju Mihe Hauptmana, ki je ostal dolžen svojim delavcem, je Salome doživela nov šok.
»Dragi vsi! V življenju ponavljamo svoje napake in vsakič se vse bolj in bolj opečemo. Vsaj jaz! Upam, da sem se zdaj kaj naučila in da sem rabila to, kar se mi dogaja. Imam 50 let in še vedno verjamem ljudem. Ja, razočarana sem, ampak gledam na to kot eno dobro šolo. Pač ne delam več v Foodie kavarni, ker sem tokrat poslušala sebe, in ne bom se zaletela kot v MihaChef bistroju. Ne sprašujte me, zakaj, ker se mi res ne da odgovarjati na takšna vprašanja. Pač sem brez službe spet. Jeeee, aplavz, prosim! Bedno, res bedno,« je na družbenem omrežju potarnala Salome.

Pop TV
Na jok ji gre, ker jo izkoriščajo.

Ostaja optimistična

Čeprav je diva spet na začetku, pa se ne preda in pravi: »Grem naprej, za mano je težek dan, danes sem za malenkost boljše, samo verjamem, da bom našla službo. Ni mi lahko, ker imam ime Salome in vsi vidijo v meni nič druzga kot potujočo reklamo. Rada bi, da me vidijo kot človeka in delavca. Ne vem, če bi še kuhala, če kdo mogoče ve za kakšno službico, da ni prodaja kozmetike, marketing ... Res sem že sita pravljic, potem pa pride volk in vse popapa,« je še potarnala Salome, ki ji želimo, da hitro najde službo, v kateri bo uživala.

Pop TV
Razmišlja, da bi kuharsko kariero obesila na klin.