Victoria Beckham

Brez panike! Imam le manjši zlom noge

N.S. / Novice Svet24
27. 2. 2018, 07.30
Deli članek:

Modna oblikovalka in nekdanja pevka ter žena slavnega nogometaša Victoria Beckham si ni predstavljala, da se bodo družinske počitnice v Kanadi spremenile v nočno moro.

Reuters
Victoria Beckham je oboževalcem novico o zlomu noge sporočila kar prek spleta.

Poškodovana Victoria si je omislila majico s pomenljivim napisom "Je temačen, a vesel prostor", s čimer je sporočila, da je živa, a mora okrevati in počivati.

Britanska zvezdnica Victoria Beckham je družinsko veselje na snegu morala prekiniti zaradi nesreče na smučišču.

Nekdanja pevska zvezda, ki si je v svetu mode kot oblikovalka ustvarila dobro ime, si zdravi zlom, ki ga je staknila na smučanju v Kanadi. Svojim več kot 19 milijonom sledilcem na instagramu je s fotografijo, na kateri pozira z berglami, sporočila, da je v redu, a potrebuje nekaj počitka. Vsem se je zahvalila za vse lepe želje po čimprejšnjem okrevanju.

Manjši zlom noge

Svetovni mediji pišejo, da se očitno soproga slavnega nogometaša Davida Beckhama bolje kot na snežnih strminah počuti na modnih brveh, saj je po njih nedavno z družino zakorakala tudi na londonskem tednu mode. »Še pred kratkim sem bila aktivna tudi na pisti, zdaj pa sem imela manjši zlom noge. Očitno me smučišče letos ne bo videlo več, saj sem primorana počivati in s poškodovano nogo ne morem praktično nikamor,« je še sporočila Victoria Beckham, ki bo ta čas izkoristila za ustvarjanje novih kreacij za svojo modno znamko, ki je tako pri kritikih kot strankah požela že veliko navdušenja.