Popolnoma strta

FOTO: Severina izgubila sodno bitko za sina Aleksandra

N.S. / Novice Svet24
27. 2. 2018, 07.10
Deli članek:

Sodišče je odločilo, da bosta pevka in njen bivši partner Milan Popović imela deljeno skrbništvo nad njunim sinom, s čimer pa priljubljena hrvaška zvezdnica ni zadovoljna.

Profimedia
Hrvaška pevka je že napovedala pritožbo in izločitev sodnice, ki vedno sodi v prid Milanu Popoviću.

Po napornem sojenju se je zaključil postopek za skrbništvo nad šestletnim Aleksandrom. Sodišče je odločilo, da bo sin slavne pevke imel deljeno skrbništvo in da bo preživel enako količino časa tako z mamo Severino kot z očetom Milanom Popovićem. A pevka s tem razpletom ni zadovoljna. »Sprejeta je bila prvostopenjska sodba, ki pa ni pravnomočna. Odločitev je sprejela sodnica Nikićeva, ki je že dvakrat odločala v primeru Popovićevih zahtev. Ampak v obeh primerih je šlo v škodo otroka in obakrat je bila njena razsodba ovržena na drugi stopnji. Zato me današnja sodba ni presenetila,« je povedal Severinin menedžer Tomislav Petrović.

Milan je vesel

Milan Popović, ki mu pravijo tudi srbski kralj bakra, je dejal, da je z odločitvijo sodišča izredno zadovoljen. »Ne smem govoriti o podrobnostih sodbe, vendar sem zelo zadovoljen. To je že druga zaporedna zmaga precedensa in enakopravnega starševstva na Hrvaškem. Čestitam hrvaškemu sodstvu, obenem pa sem vesel, da bo moj sin Aleksandar zdaj imel enako pozornost tako od mene kot od svoje mame,« je za hrvaški Index povedal Popović. Deljeno starševstvo tudi pomeni, da ni več preživnine, saj otrok preživlja popolnoma enako količino časa tako z mamo kot z očetom. 

Pritožba bo!

Severina je za hrvaške medije napovedala, da se bo zagotovo pritožila in upa, da bo roka pravice ponovno odločila v njen prid, saj si sama želi le tisto, kar je najboljše za njenega otroka – da bi bil z mamo.