Mobilna verzija
13:30 19. avgust 2018

Ujeli so se, kot da se poznajo že od nekdaj

Novice Svet24
Nejc Simšič / Novice Svet24
0

Pomlad se hitro približuje in z njo plesni spektakel Zvezde plešejo. Razkrivamo to, kar se je dolgo ugibalo – kako so v pare združeni zvezde in profesionalni plesalci.

werner

Foto: POP TV

Glede na njihovo veselje in prve treninge so si enotni, da so se "našli" pravi skupaj, saj delujejo, kot bi se poznali in skupaj plesali že od nekdaj.

dejan_kranjc

DEJAN KRAJNC

Pevec v narodnozabavnem ansamblu Poskočni muzikanti se bo po plesnem parketu vrtel s profesionalno plesalko Jagodo Batagelj, ki je prvakinja vsem znanega prvenstva v Blackpoolu.

gašper_rifelj

Gašper s soplesalko iz šova Zvezde plešejo, Majo Geršak Foto: Pop TV

GAŠPER RIFELJ

Glasbenik, ki bo v teh dneh na radijske postaje poslal novi singel Ljubljena, bo zaplesal z izkušeno plesalko in diplomirano športno pedagoginjo Majo Geršak.

gorka_berden

GORKA BERDEN

Priljubljeno igralko bo pravilne plesne drže – ob predstavitvi je namreč dejala, da se je želi naučiti – učil plesni trener in koreograf Andrej Rebula, česar se tudi sam zelo veseli.

ivica_vergan

IVICA VERGAN

Najstarejša plesalka z neskončno energijo, ki jo lahko vidite na odrih, ko nastopajo Primorski fantje, se bo zavrtela z Matejem Krajcerjem, ki je svetovni prvak in prvak Blackpoola.

natalija_bratkovič

NATALIJA BRATKOVIČ

Voditeljica, ki je jeseni krmarila šov Kmetija, je dobila najmlajšega plesalca, Arneja Ivkoviča, trenerja, ki je tudi prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016.

natalija_groš

NATALIJA GROS

Nekdanja plezalka, ki v teh dneh predstavlja še zadnji film pokojnega moža Zadnji ledeni lovci, bo zaplesala z lanskim finalistom Miho Peratom, učiteljem, trenerjem in večkrat nagrajenim plesalcem.

rebeka

REBEKA DREMELJ

Nekdanja mis, pevka in sveže pečena blogerka bo plesne korake pilila s plesalcem in plesnim učiteljem Tomažem Šterom, ki že komaj čaka začetek šova.

rok_kunaver

Martina Plohl je očarana nad Rokom Kunaverjem, saj jo vsak ponedeljek obdari z novim šopkom rož. Foto: POP TV

ROK KUNAVER

Igralec, ki smo ga lani ob takšnem času spremljali v slovenski seriji Usodno vino, bo plesal z lansko finalistko Martino Plohl, večkratno državno prvakinjo v Sloveniji in Ukrajini.

Miha in Sanja_2

SANJA MODRIĆ

Športna novinarka in voditeljica bo plesala z najvišjim plesalcem, Miho Vodičarjem, ki velja za enega najuspešnejših slovenskih plesalcev, je dvakratni svetovni prvak, evropski prvak, zmagovalec svetovnega pokala in večkratni slovenski državni prvak.

sašo_stare_1

SAŠO STARE

Komedijant je za soplesalko dobil lansko zmagovalko Tadejo Pavlič, ki je bila državna podprvakinja v kar desetih plesih, prvo sezono pa si je zapomnila kot fenomenalno in zmagovalno.

uroš_bitenc

UROŠ BITENC

Voditelj in sveže pečeni očka bo plesal z Rusinjo Valerijo Musino, ki je državna prvakinja, južnoevropska prvakinja v latinskoameriških plesih v kategoriji do 21 let, osvojila pa je tudi peto mesto na južnoevropskem prvenstvu pri članih.

WERNER

Najvišji zvezdnik bo plesal z novo plesalko Gordano Grandošek Whiddon, ki velja za eno najbolj priznanih profesionalnih plesalk in koreografinj na svetu, ki je bila državna prvakinja v 10 plesih Avstralije med profesionalci.

Značke: zvezde-plešejo , šov

Vaš prispevek