STARA ZNANCA

To sta glavni zvezdi nove smučarske sage!

Nejc Simšič / Novice Svet24
19. 2. 2018, 17.30
Deli članek:

V novi slovenski seriji Gorske sanje v glavnih vlogah igrata Vesna Ponorac, ki je navduševala že v seriji Česnovi, in Dario Nožić Serini, igralec in član megapriljubljene skupine Matter.

Planet TV
Vesna in Dario sta zvezdnika nove slovenske serije.

Gorske sanje govorijo o sodobni mladi ljubezni, ki pa ji na poti stojijo številne družinske skrivnosti in razprtije, ki segajo tri generacije v preteklost.

V glavnih vlogah nove serije Gorske sanje, ki se bo dogajala v čudovitem slovenskem alpskem okolju, se bosta predstavila Vesna Ponorac in Dario Nožić Serini. Vesna bo zaigrala Matejo, mlado nadarjeno smučarko, katere cvetočo kariero financira babica Amalija, a je zaradi tega svojemu manjšemu hotelu z gostiščem nakopala velike dolgove. Dodatno se zaplete, ko se Mateja poškoduje. Dario pa bo upodobil Roka, vnuka vplivnega poslovneža Maksimilijana, ki s svojimi načrti ogroža Amalijin hotel in si želi, da bi Rok prevzel njegove posle. A Rok ni prepričan, da je pripravljen plačati ceno, ki jo zahteva takšno življenje.

Planet TV
Serija prihaja na male ekrane spomladi.

IZKUŠENA JUNAKA

Oba zvezdnika serije sta tudi že stara znanca gledalcev. Vesna je nastopala v seriji Česnovi, Dario pa je zvezdnik filmske uspešnice Julija in alfa Romeo, nastopil je tudi v epizodni vlogi v šesti sezoni Ene žlahtne štorije, sicer pa je član megapriljubljene skupine Matter, za katerim vzdihujejo številna dekleta. 

STAVIJO NA GORE IN SMUČANJE

Posebno noto seriji dajeta dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Gorske sanje so namreč umeščene na Gorenjsko, kjer se plete ljubezenska zgodba med glavnima junakoma, so sporočili s Planet TV.  Zanimivo, da so se ustvarjalci serije odločili za gorsko okolje, ki je tudi okolje uspešne serije Gorski zdravnik. Kako se bo obnesla nova slovenska serija, pa bo znano spomladi. Pustimo se presenetiti.