Na filmu

Končno znano, kdo bo Meghan in kdo Harry

S.N.Č./Novice Svet24
9. 2. 2018, 20.50
Deli članek:

Dokumentarni film o slavnih zaročencih je bolj težko pričakovan od katerekoli hollywoodske mojstrovine.

Profimedia
Z vsebino nista prišla v stik.

Do zdaj je bilo o prihajajočem filmu znano le, da bo šlo za romantično biografijo britanskega princa Harryja in njegove zaročenke, ameriške igralke Meghan Markle.

Razkrit je bil tudi datum, ko naj bi film ugledal luč sveta – to naj bi se zgodilo na dan njune poroke, 19. maja.

NAPAKA?

Edino, kar se očita ekipi, je, da niso izbrali bolj zvenečih igralskih imen. A pač stavijo na to, da sta igralca lahko manj znana, saj film govori o najbolj slavnih zaročencih na svetu.

ZANIMIVA IZBIRA

Ko je v zadnjih tednih vse v zvezi s filmom potihnilo, so nekateri dvomljivci že razmišljali, da je časa očitno premalo in je ekipa vrgla puško v koruzo. A temu še zdaleč ni tako.

Najprej se je razvedelo, da se bo v Los Angelesu in Vancouvru snemanje začelo že ta teden, le nekaj ur zatem pa je na plan pricurljal podatek, ki je bil najbolj zaželen: kdo bo igral glavna lika v filmu Harry in Meghan – kraljevska ljubezenska zgodba.

Producenti z ameriškega kanala Lifetime so priznali, da so imeli težje delo, kot so pričakovali. Niso sicer razkrili, ali jim je večjo težavo predstavljal on ali ona, ampak zdaj, ko je jasno, koga so izbrali, so deležni pohval s prav vseh strani – tako od poznavalcev filmov kot od oboževalcev kraljeve družine.

Profimedia
Lepa Parisa je zaigrala tako v televizijskih serijah kot v filmih.

Triintridesetletnega princa bo igral postavni britanski igralec Murray Fraser, ki sicer šteje šele 26 let, a se je že preizkusil v nekaj vlogah in bil vedno odlično ocenjen. Šestintridesetletno Meghan pa bo igrala Američanka, že uveljavljeno igralsko ime Parisa Fitz-Henley, ki pa je zakoračila že v peto desetletje. Nenavadno je sicer, da so producenti izbrali toliko starejšo igralko, a roko na srce: na fotografijah ni videti prav nič starejša od bodoče vojvodinje, pa tudi po lepoti se z lahkoto kosa z njo.