Burak Özçivit

O lepotcu, ki trenutno navdušuje v seriji Moja boš, smo napisali že vse, kar se napisati da, tako da naj tokrat namesto nas govorijo Burakove fotografije. Žal je turški superzvezdnik oddan: od lani je poročen z igralko Fahriye Evcen.

burak 3
Pop TV
Burak Özçivit

Burak Tozkoparan

Mladega turškega igralca Buraka Tozkoparana (ima le 25 let) je vloga Ozana v nadaljevanki Tuje življenje izstrelila med najbolj prepoznavne obraze turške televizije. Primerjajo ga z Leonardom DiCapriem, oboževalke pa ga zasledujejo, stojijo pred njegovo hišo in jokajo pred vrati. Dobi tudi po petsto sporočil dnevno, v katerih mu dekleta ponujajo vse od zmenkov do poroke. Ah, ja, težko je življenje zvezdnika!

erkan1
Revija Zvezde
Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Marsikatera gledalka v bolj zrelih letih serijo Tuje življenje gleda zaradi šarmantnega Erkana Petekkaya, ki v domovini velja za turškega Georgea Clooneyja. Njegov potencial so očitno prepoznali tudi v Hollywoodu, saj je pred kratkim podpisal 2,5 milijona evrov vredno pogodbo z agencijo za talente, ki skrbi tudi za kariero Toma Cruisa, Brada Pitta in Roberta De Nira. Zasebno življenje si Erkan deli z ženo Didem, geologinjo, ki ga je pred leti rešila pred alkoholizmom. »S stresom sem se spopadal na napačen način, kar me je pahnilo v alkoholno omamo. Didem je bila tista, ki je verjela, da lahko postanem boljši moški,« je Erkan zaupal medijem.

serhat3_instagram
Revija Zvezde
Serhat Teoman

Serhat Teoman

Štiriintridesetletni Serhat Teoman, ki v čustveni seriji Mama igra inšpektorja Sinana Demirja, je hitro pritegnil pozornost gledalk, a je temnolasec kljub nenehni ženski pozornosti precej zahteven. Prvič se je zaljubil šele pri sedemindvajsetih letih, sicer pa se ga drži sloves moškega, ki rad leta s cveta na cvet. Povezovali so ga s številnimi lepoticami, zadnja v nizu je igralka Leyla Feray. Ali gre le še za eno simpatijo ali kaj bolj resnega, pa bo verjetno pokazal čas.

can negris
Revija Zvezde
Can Nergis

Can Nergis

V seriji Mama lahko v vlogi novinarja Alija občudujemo tudi modrookega Cana Nergisa, enega bolj znanih turških manekenov, ki pa se vse bolj uveljavlja tudi kot igralec. Can je poročen s srbsko manekenko Jeleno Milosavljević, s katero sta starša dveh otrok. Z Jeleno sta se pred tremi leti spoznala na modnem tednu, lani pa poročila v Amsterdamu. Sodelujeta tudi poslovno, maneken in igralec pa je v svojo ženo tako zaljubljen, da se menda počasi uči njenega jezika.

berkay2
Revija Zvezde
Berkay Ateş

Berkay Ateş

Berkay Ateş je Cengiz, eden glavnih negativcev v seriji Mama. Vlogo je tridesetletni Berkay najprej zavrnil, po pogovoru z režiserjem pa vseeno privolil. »Prinesla mi je igralsko zrelost, čeprav sem nekatere prizore zelo težko odigral,« je povedal. »Cengiz je slab človek, a njegove frustracije izhajajo iz otroštva. Tisti, ki ne dobiva ljubezni, je ne more niti dajati.« Berkay k sreči nima teh težav – je v srečni zvezi s kolegico Fundo Eryiğit.