SPOŠTOVANJE

Fantastični dekolte za svojo vzornico

B.P. / Novice Svet24
4. 2. 2018, 13.09
Posodobljeno: 4. 2. 2018, 13.11
Deli članek:

Ena najuspešnejših pevk Adele ni nikoli skrivala, kdo vse je vplival nanjo kot glasbenico in koga izjemno rada posluša, kar tudi rada javno pokaže.

Instagram
Zabavna Adele si je na glavo poveznila blond lasuljo in zlezla v ozko belo srajčko z bujnim dekoltejem.

Ves svet že ve, da je priznana in najbolj dobičkonosna pevka Adele velika oboževalka glasbenih kolegic Beyonce, Rihanne in Celine Dion.

To je namreč pevka obelodanila javno in zato med svojimi oboževalci požela veliko navdušenja. Zdaj pa je vedno zabavna Adele priznala, da je njena velika vzornica tudi legendarna pevka Dolly Parton, ki je pred kratkim praznovala svoj 72. rojstni dan.

Zimbio
Glasbena legenda Dolly Parton

Dolly je kraljica

Da se je Adele res iz srca poklonila veliki pevki Dolly Parton, ki se je v zgodovino že zapisala kot glasbena legenda, ki je ogromno prispevala h glasbenemu svetu, se je celo oblekla kot ona; na glavo si je poveznila blond lasuljo in zlezla v ozko belo srajčko z bujnim dekoltejem, kar je nekakšen zaščitni znak Partonove.

»Ti si kraljica pesmi, Dolly Parton. Obožujemo te. Želim si, da bi vsi imeli trohico tvojih sposobnosti. Bila si naša junakinja noči in junakinja mojega življenja. Vedno te bom oboževala,« je Adele zapisala zraven simpatične fotografije, ki je v trenutku zbrala več kot milijon in pol všečkov.