The Biggest loser

Seksi Špelo Grošelj je izpodrinil Marko Potrč!

N. S. / Novice Svet24
2. 2. 2018, 20.10
Deli članek:

Potem ko je Špela Grošelj sredi dopusta na Filipinih dobila odpoved na komercialni televiziji, se zdaj že ve, kdo bo vodil drugo sezono shujševalnega šova.

Planet TV
Špelo Grošelj so nogirali, menda je za to kriva direktorjeva ljubica.

Priljubljeno voditeljica Špelo Grošelj, ki je na lastni koži že večkrat izkusila, kaj pomeni neizprosen boj s kilogrami, bo v novi sezoni televizijskega šova zamenjal star obraz komercialne televizije.

Špela Grošelj za zdaj svojega odhoda s komercialne televizije še ne komentira, bo pa menda javno spregovorila, ko se vrne z zasluženega dopusta v toplih krajih. Komaj čakamo! 

Marko Potrč, ki že vodi magazinsko oddajo Galileo, je tisti, ki ga je vodstvo televizije zasnubilo, da bi zamenjal seksi in priljubljeno Špelo, ki je šok doživela na dopustu na Filipinih, kjer je prejela pisno odpoved sodelovanja. Špela, ki je tri mesece praktično živela za shujševalni šov, novice še ni želela komentirati in bo javno spregovorila, ko se vrne z zasluženega dopusta, vsaj tako je napovedala. Ko smo informacijo, ki je prišla od našega vira na komercialni televiziji, želeli preveriti tudi pri Marku Potrču, je njegov telefon na žalost zvonil v prazno, s komercialne televizije pa so na kratko sporočili: »The Biggsest Loser Slovenija je v fazi priprav na drugo sezono, ki bo gledalce presenetila z več novostmi, vse pa bomo razkrili pravočasno.« Drama glede menjave voditeljice priljubljenega šova očitno še ne bo dobila epiloga.

Mediaspeed
The Biggest Loser Slovenija naj bi v drugi sezoni vodil Marko Potrč, ki je doslej vodil že kar nekaj oddaj.