OCENJUJEMO

FOTO: Modni kiksi in lepe obleke na podelitvi

Nejc Simšič/Novice Svet24
31. 1. 2018, 21.40
Deli članek:

Podelitev prestižnih zlatih gramofončkov je vsako leto znova eden najodmevnejših glasbenih dogodkov, ki je tudi odlična priložnost za vse modne kritike, saj vsi prav čakajo, s čim jih bodo zvezdniki navdušili ali šokirali na rdeči preprogi. Tudi letos ni šlo brez presežkov, tako dobrih kot slabih.

Profimedia
Beyonce

BEYONCE
Pevka se je v javnosti pojavila prvič po junijskem rojstvu dvojčic in navdušila s svojo izklesano postavo. Škoda, da se je izognila rdeči preprogi.

CARDI B

Tenutno ena najbolj vročih raperk na svetu je tokrat posegla po nedolžno beli kreaciji Ashi Studia in v njej je provokativna upornica zablestela.

Profimedia
Cardi B


CHRISSY TEIGEN
Manekenka in žena Johna Legenda je kljub visoki nosečnosti v srebrni kreaciji modne hiše Yanina Couture prav zasijala, ob tem pa razkrila, da z možem pričakujeta fantka. 

profimedia
Chrissy Teigen


CYNDI LAUPER
Legendarna pevka se je po rdeči preprogi sprehodila v vzorčastem hlačnem kostimu. Od nje smo že leta vajeni, da se upira vsem modnim zapovedim.

Profimedia
Cindy Lauper


PINK
Medtem ko je zvezdnica na odru nosila kavbojke in belo majico, je na rdeči preprogi navdušila v pernati kreaciji Armani Privé in dobila same pohvale.

Reuters
Pink


ZAYN MALIK
Eden najbolj seksi glasbenikov na svetu, nekdanji član One Direction, je prišel, očaral in zmagal v rožnati obleki, zaradi česar so so marsikomu pocedile sline.

Reuters
Zayn Malik


LADY GAGA
Superzvezdnice smo vajeni v norih kreacijah, tudi mesnatih, a je tokrat posegla po čudoviti elegantni črni kreaciji Armani Privé z dooolgo vlečko.

Reuters
Lady Gaga


SAM SMITH
Glasbenik je šokiral, saj kritiki niso pričakovali, da bo prišel v gozdnato zeleni obleki modne hiše Cerruti 1881, v kateri je bil videti, kot da bo po podelitvi odšel na lov.

Profimedia
Sam Smith