Življenje z veliko žlico

Naša misica v Miamiju žurala z raperjem Futurom

Teja Pelko/Novice Svet24
1. 2. 2018, 07.10
Deli članek:

V naši lepotici, ki jo je širša javnost spoznala leta 2014, ko je postala mis Earth Slovenije, je od nekdaj tlela želja po pevski karieri.

osebni arhiv in GQ
Patricia (skrajno desno) na rojstnodnevni zabavi raperja Futura.

Patricia Peklar je namreč od nekdaj rada pela, s pevsko točko se je prav tako predstavila v šovu talentov v sklopu omenjenega lepotnega izbora in v tem tudi zmagala, enako pa ji je uspelo na svetovnem izboru za mis Earth na Filipinih ter na svetovnem izboru za mis Eco Universe v Egiptu, kjer je – tako kot v Ljubljani – slavila tudi v »glavni« kategoriji.

Patricia je od nekdaj povezana z glasbo, v njej pa je vedno tlela tudi želja po ustvarjanju svoje glasbe. 

MIAMI

Zdaj pa je izdala svoj prvi singel, za katerega je prav tako napisala besedilo. »Pesem se imenuje 180 Days. Gre za moderno balado, ki skozi piano in zvoke kitare opisuje osamljenost in ljubezen. Mislim, da prav vsak izmed nas pogreša nekoga, in o tem pripoveduje pesem,« nam je povedala Patricia. Lepotica je skladbo dokončala v Miamiju s pomočjo producentov Wallyja Westa in 61keysa.

osebni arhiv in GQ
S prijatelji na presno-sadnem veganskem druženju.

Čez lužo je Patricia dobila ogromno idej za prihajajoče projekte, poleg tega pa se je izobraževala, širila svojo mrežo poznanstev in nekaj časa namenila tudi zabavi. »Obiskala sem prijatelje iz Miami Fruita, ki pridelujejo vse možno eksotično sadje, so vegani in super skupnost. Hodila sem tudi na tečaj igre z Ralphom Kinnardom. Zelo sem si želela iti v Miami v času sejma Art Basel, ko se tam zbere večina umetnikov in razstavljavcev z vsega sveta, saj je to odlična platforma za ustvarjanje novih poznanstev. S prijatelji iz New Yorka smo se udeležili rojstnodnevne zabave raperja Futura, čigar glasbo zelo rada poslušam,« je razkrila Patricia, ki se namerava na sončno Florido vrniti takoj, ko si bo uredila vizum.

EGIPT

Še prej pa bo odpotovala v Egipt. Tja se bo odpravila na povabilo organizatorjev svetovnega izbora za mis Eco Universe. Patricia bo na izboru sodelovala kot članica žirije, zbranim pa bo tudi predstavila svojo novo pesem. »Egipta se veselim, saj je celotna organizacija Miss Eco Universe kot moja družina! Letos ima tudi Slovenija, prvič po moji zmagi na svetovnem izboru, znova svojo predstavnico: Tamaro Fišter,« nam je za konec povedala lepotica.