Zabava

Vsak dan se zaljubi v ogledalu

Nejc Simšič, M.V./Novice Svet24
28. 1. 2018, 19.50
Deli članek:

Igralec Burak Ozcivit se je slovenskim gledalkam in gledalcem popolnoma prikupil z vlogo v turški seriji Moja boš, v kateri igra revnega Kemala, ki se s trdim delom povzpne više na družbeni lestvici.

Pop TV
Vsak dan vas pozdravlja iz serije Moja boš.

Nekoč zaprisežen samec in trenutno eden najbolj vročih igralcev nam je v intervjuju razkril podrobnosti iz zasebnega življenja, tudi o svojem zakonu s Fahriye Evcen.

Umetniški poklic je precej težak. Delovniki so naporni, kako usklajujete obveznosti in se istočasno ukvarjate s športom, da ostajate »fit«?
Če mi verjamete, za to niti nimam časa in sem kljub temu nekoliko shujšal. V nasprotju z ostalim svetom shujšam takrat, ko se ne ukvarjam s športom. Prost sem morda kakšen dan v tednu, razen ko snemam filme, takrat je priložnost za ukvarjanje s športom samo še želja.

Osebni arhiv
Za njim vzdihujejo vse ženske, a srce mu bije za ženo Fahriye.

Poleg igralskega talenta se Burak lahko pohvali tudi s slikarskim. »Res odlično rišem, že od mladih nog. Hvala bogu, da sem bil talentiran. Če bi se posvetil slikarstvu, bi zdaj bil nekje drugje.«

Menda si z ženo Fahriye Evcen dopisujeta na klasičen način, prek pisem?
Pisma so bila aktualna pred časom. Danes se pošiljajo sporočila po telefonu. Res si veliko dopisujeva, vendar prek telefonskih sporočil. (smeh)

Ste kdaj, po dolgih in napornih snemanjih, svojemu dekletu rekli: »Tako sem čeden, da sem vreden vsakršnega čakanja«?
Oba navsezadnje opravljava isti posel in veva, kakšen je tempo.

Zamislite si ravno obratno; da je Fahriye odsotna šest ur na dan in še več. Ne bi pobesneli od ljubosumja?
Ljubosumnost sem pustil ob strani. Življenje me je naučilo, da v življenju ne pretiravam. Na srečo se s Fahriye zelo dobro poznava, zato med nama problema ljubosumja pravzaprav ni. Fahriye je enkratna tudi, kar zadeva razumevanje. Kam vodi ta intervju, hehe?

Pop TV
Zaželeni turški zvezdnik Burak Ozcivit

Vrnimo se k tistemu, kar na sebi najbolj obožujete? Je res, da se težko ločite od ogledala?
Haha! Ko snemam, se seveda ne ločim. Navsezadnje se pojavljam na ekranu in kaj je bolj naravnega od tega, da se pogledam v ogledalo? Doma seveda ni tako. Da sem v dobrih odnosih z ogledali, je pravzaprav povezano s poslom.

Tudi vaš priimek ima zelo zanimivo zgodbo ...
Moji stari starši so v Antepu pobirali bombaž. Snov, ki je v bombažu, spominja na pistacijo in jo imenujejo cigit. Našo družino so zato najprej klicali Cigitzade in pozneje Cigitoglu. S spremembo zakona se je spremenil tudi priimek v Ozcivit.