Jose Fidalgko

Postavni zvezdnik, ki osvaja Slovenke

B.P./Novice Svet24
26. 1. 2018, 20.10
Deli članek:

Portugalščina je resnično jezik ljubezni in zdaj ji lahko slovenski gledalci prisluhnejo tudi v seriji Največja ljubezen. A serija ni priljubljena samo zaradi Portugalske, ampak tudi zaradi igralca Joseja Fidalga.

Arhiv časopisa Novice Svet24
Jose Fidalgo šteje 38 let in se lahko pohvali z zavidanja vredno igralsko kariero.

Jose Fidalgo ni priljubljen samo zaradi svojih igralskih sposobnosti, ampak tudi zaradi privlačnega videza, večkrat se je preizkusil tudi v vlogi modela.

Leta 2007 je tako v kratkem filmu Heart Tango plesal tango z zapeljivo Monico Bellucci, s katero sta posnela tudi nekaj vročih prizorov, v katerih je navdušil s svojim izklesanim telesom.

OH, TA LJUBEZEN

Josejevo zasebno življenje je skoraj tako burno kot njegove vloge v romantičnih serijah. Leta 2007 se je poročil s podjetnico Fernando Marinho, v zakonu pa se jima je rodil sinček Lourenço, ki ima zdaj devet let. A zakon žal ni trajal, s Fernando sta se po sedmih letih ločila. Nato je osvojil še Nadio Novoa, poslovno žensko iz Mozambika, in dobil še hčerko Mario, ki bo letos stara štiri leta. »To je življenje, ničesar ne obžalujem,« pravi igralec, ki sicer noče govoriti o svojem zasebnem življenju.

Arhiv časopisa Novice Svet24
Jose Fidalgo s soigralko Saro Matos iz serije Največja ljubezen

LEPOTEC, DA TE KAP

Jose slovenske gledalke navdušuje v portugalski seriji Največja ljubezen na Planet TV, ki prinaša ljubezensko zgodbo o boju med dobrim in zlim. V ospredju sta Clara in njen spor s polsestro, pa tudi z roko zakona. Clara se zaljubi v policista Manuela (Jose), vendar se mora ljubezni odpovedati, ko se z Manuelom znajdeta vsak na svoji strani zakona …

Arhiv časopisa Novice Svet24
Za njim vzdihujejo tudi mnoge Slovenke