Zmenek

Teta iz ozadja slavnih zaročencev razkrita

S.N.Č./Novice Svet24
26. 1. 2018, 20.30
Deli članek:

Vsa ugibanja, kdo je Harryju in Meghan organiziral zmenek na slepo, so bila napačna, ker so vsi iskalci odgovora brskali med njenimi prijateljicami, maslo pa ima na glavi Harryjeva zaupnica.

Profimedia
Harry je Violet zaupal, da ima resne težave pri iskanju deklet, čeprav si srčno želi najti pravo …

Odkar sta ob uradnem naznanilu zaroke britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle priznala, da sta se spoznala na zmenku na slepo, je seveda v zraku viselo vprašanje, kdo je zmenek organiziral.

»Predstavila naju je skrivna skupna prijateljica, katere identitete pa nikakor ne bova razkrila,« je takrat dejal Harry, Meghan pa mu je vneto prikimavala.

NAPAČNI OSUMLJENKI

Seveda pa njuna odločnost niti malo ni zavrla medijev, da ne bi raziskovali v smeri, ki naj bi vodila so skrivnostne ženske iz ozadja.

V ožjem izboru sta bili dve osumljenki, a obe iz kroga lepe igralke, ki naj bi se trudila, da se povzpne po družbeni lestvici.

Za najbolj verjetno mešetarko je obveljala Meghanina dolgoletna najboljša prijateljica in zaupnica, modna stilistka Jessica Mulroney, ki se je zaradi svojega poklica večkrat gibala v družbeni smetani in tudi med aristokrati.

Za drugo najverjetnejšo osebo, ki bi organizirala zmenek na slepo, pa je veljala priznana modna oblikovalka Misha Nanoo, ki jo je v ospredje potiskalo tudi dejstvo, da je bila več let poročena z dobrim prijateljem princa Harryja.

Arhiv časopisa Novice Svet24
Violet von Westenholz je prinčeva prijateljica iz otroških let.

PREOBRAT

Kako se je medijem uspelo dokopati do imena prave osebe, ni znano, so pa vsi vpleteni že priznali, da je ime pravo. Slepi zmenek Harryja in Meghan je organizirala sicer oseba iz modnega sveta, kot se je ves čas predvidevalo, a je bolj blizu Harryju kot Meghan. Gre namreč za Violet von Westenholz, ki je v modni hiši Ralph Lauren vodja odnosov z javnostmi. Z Meghan sta le bežno prijateljevali, nekajkrat pa sta se skupaj udeležili dogodkov, kot je bil na primer wimbledonski teniški turnir leta 2016, kjer so nastale tudi njune skupne fotografije.

A se je zato Violet toliko bolje spoznala s princem, saj je njen oče eden najbližjih prijateljev Harryjevega očeta, princa Charlesa. Violet in Harry sta prijatelja že iz otroštva, ona celo velja za njegovo zaupnico. In ko ji je Harry menda priznal, da ima težave pri iskanju pravega dekleta, se je Violet posvetilo, da bi morda bila prav njena prijateljica Meghan idealna zanj.

Očitno je imelo dekle pravi občutek za spajanje src, saj Harry in Meghan zdaj pišeta eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki jo bosta 19. maja okronala tudi s poroko, ta pa je že zdaj etiketirana kot poroka desetletja, če že ne stoletja.