Predstavljamo tekmovalce

Ona bi plesala tango, on pa Magica Mika

N.S./Novice Svet24
26. 1. 2018, 07.00
Deli članek:

Predstavljamo še dva plesalca, ki bosta to pomlad plesala v plesnem spektaklu Zvezde plešejo. V kratkem intervjuju sta nam zaupala nekaj sočnih podrobnosti.

Pop TV
Oba se veselita nedeljskih plesnih večerov.

Gorka Berden je igralka in Gašper Rifelj je pevec, ki se plesnega izziva zelo veselita, priznavata pa, da je že prisotno malo treme.

Gorka Berden in Gašper Rifelj pravita, da obožujeta ples ter se veselita vseh zabavnih in tudi napornih plesnih treningov.

Kaj vama pomeni sodelovanje v največjem plesnem televizijskem šovu Zvezde plešejo?

Gorka: Nekaj čisto novega, drugačnega. Velik izziv in priložnost, da se naučim raznih plesov ter določene drže in discipline.

Gašper: Res sem vesel, da bom del tako velikega projekta, kot so Zvezde plešejo. Ko sem bil mlajši, sem nekaj let hodil na plesne vaje in tam naredil svoje prve plesne korake. Pozneje nisem plesal in se res veselim, da bom imel priložnost stopiti na velik plesni parket. Verjamem, da bo zelo vzburljivo in obenem zabavno.

Pop TV
gorka berden

Kje najraje plešeta? Zakaj prav tam?

Gorka: Na zabavah in žurih. Ker smo po parih pijačah vsi veseli in sproščeni, večina ljudi pleše. Skupaj ali vsak zase, a smo vsi del enega gibanja. Plesna energija se deli in je nalezljiva.

Gorka Berden o strastnem plesu: Zame je tango najbolj strasten ples, za komični vložek pa še v ustih rdeča vrtnica. 

Gašper: Gotovo na kakšni zabavi. Če je zasebna zabava, se še malo bolj odklopim in sprostim. Na takšnih zabavah smo plesali že vse, od oponašanja Magica Mika do tanga, rokenrola … (smeh)

Kdo je vajin sanjski plesni partner?

Gorka: Moj fant. Ker ima dober občutek za ritem, rad pleše in je izviren. In ker se skupaj dobro zabavava.

Gašper: Od nekdaj sem navdušen nad plesalko Nadiyo Bychkovo. Res je odlična plesalka, lepa, temperamenta. Z veseljem bi kdaj zaplesal z njo. (smeh)  

Pop TV
gasper rifelj