Jože Potrebuješ

Abrahama bo proslavil z veliko in divjo zabavo

N.S.
18. 1. 2018, 07.30
Deli članek:

Vodja skupine Čuki bo ta vikend z vsemi prijatelji, znanci in kolegi na razkošni zabavi praznoval okroglih petdeset let.

Mediaspeed.net
Jože Potrebuješ bo imel nepozabno rojstnodnevno zabavo.

Jože Potrebuješ velja za enega najbolj ustvarjalnih avtorjev, ki je ustvaril ogromno uspešnic skupine Čuki, slovenskemu občinstvu je dal tudi megapriljubljeno oddajo Na zdravje! in še bi lahko naštevali. Kljub vsem dosežkom in uspehom pa abrahamovec Jože Potrebuješ ostaja skromen.

»Nikoli nisem bil preveč ambiciozen in tekmovalen človek. Rad imam svojo filozofijo, svojo pot in ne tekmujem z drugimi. Eden mojih motov je, da nič ne počnem na silo, niti se nikoli ne zaletavam z glavo v zid. Če mi je nekaj usojeno, bo že pokukalo na plan. Druga stvar, ob katero se mnogi spotaknejo, je moja otročjost. To mi očitajo že 30 let. Vendar si tega ne pustim vzeti. Na življenje gledam morda preveč naivno, in ne preresno. Rad po otroško snujem nove ideje in se kot otrok veselim stvari,« je priznal. Prav ta vikend pa bo v družbi prijateljev, znancev, glasbenih in medijskih kolegov svojega abrahama proslavil na veliki in divji zabavi, ki bo zagotovo vsem še dolgo ostala v lepem spominu, saj se bo plesalo, pelo, jedlo in pilo – vse to Jožetu na čast za njegovih okroglih petdeset let.