Zasačeni

Platin in Žana veselo nastopata v Avstriji!

N.S.
21. 1. 2018, 12.05
Deli članek:

Naša redna bralka je na naš elektronski naslov poslala dokaze o tem, kako nekdanja evrovizijska predstavnika veselo prepevata za goste znanega smučišča v Avstriji. Družbo pa jima dela pevka Žana Salobir.

Mediaspeed
Se še spomnite dua Platin?

Se še spomnite zaljubljenih pevcev Simona in Diane, ki slišita na ime duo Platin in sta nas pred leti zastopala na Evroviziji?
Glasbeni dvojec Platin je danes še vedno glasbeno aktiven, čeprav se v Sloveniji ne pojavljata veliko. Platina sta namreč ugotovila, da je v sosednji Avstriji veliko več priložnosti za nastope in zaslužek, in po naših informacijah jima gre odlično.

N.S.
Paparac na delu: Simon in Žana v pevskem elementu

Duo Platin je naša redna bralka srečala v priljubljenem smučarskem centru na avstrijskem Koroškem in Štajerskem, natančneje v Turracher Höhu, kjer po naših informacijah vsak četrtek zabavata goste tamkajšnje smučarske koče. Zanimivo pa je, da jima na odru družbo dela pevka Žana Salobir, ki smo jo gledali v eni od prejšnjih sezon šova Znan obraz ima svoj glas. »Fantastični so. Dober žur naredijo in slovenski obiskovalci jih obožujemo, ker res naredijo super vzdušje! Očitno je več priložnosti za nastope v Avstriji kot pri nas,« je povedala naša bralka, ki nam je poslala tudi fotodokaze z zabave, ki so jo prav zaradi dobre glasbe zapustili šele v jutranjih urah.

N.S.
Vedno nasmejana Žana je paša za oči in ušesa.