Mobilna verzija
18:32 20. marec 2018

Meghan povečala konkurenca na dvoru

S.N.Č.
1

V javnosti tako soproga princa Williama kot zaročenka princa Harryja blestita in navdušujeta.

kate middleton

Razlike med sproščeno Meghan Markle in zadržano Kate Middleton so vse bolj očitne. Foto: Profimedia

Obe samozavestni dami pa imata vsaka svoj stil, tako da sta med svojimi privrženci spodbudili pravo borbo.

Katera ima torej več navijačev za svoj stil – vojvodinja Cambriška Kate Middleton ali Meghan Markle? Britanski mediji so prepričani, da je razmerje pol-pol in da je veliko vprašanje, v katero smer se bo v prihodnje nagnila tehtnica naklonjenosti.

meghan

Kate ima kot prinčeva žena neomejen dostop do kraljevske draguljarne, Meghan pa te pravice kot prinčeva zaročenka seveda še nima. Foto: Profimedia

Razlike

Nad Kate so seveda najbolj navdušeni tradicionalisti, saj predstavlja popoln primerek ženske iz najvišjih krogov: vedno do potankosti urejena daje vtis, kot da je ravno prišla od številnih strokovnjakov za lepoto. Nad Meghan pa je najbolj očarana mlajša generacija, saj izžareva sproščenost in poudarja svojo lastno identiteto.

Na prvem uradnem obisku v letu 2018, ko je Meghan v spremstvu moža obiskala najstarejšo radijsko postajo v Londonu, je spet kršila stroga pravila britanske kraljeve družine, saj je bila nenaličena, imela je razmršeno pričesko in bila tako veselo razpoložena, da ji je večkrat ušel glasen hehet.

Vsaj na prvi pogled pa je videti, kot da javnosti za to ni mar in jo sprejemajo takšno, kakršna je.

Kate pa je prvo uradno dolžnost kot predstavnica organizacija za ozaveščanje o duševnem zdravju opravila z obiskom ene od londonskih osnovnih šol, kjer si je ogledala prostore in pokramljala tako z učitelji kot s predstavniki staršev, dolgo se je zadržala tudi med otroki, ki so jo navdušeno pričakali. Splošno mnenje je enako: lepšo nosečnico, kot je Kate, bi bilo težko najti.

Vaš prispevek