V Ljubljani

VIDEO: Pogled na oder in v zaodrje: nepozaben večer z nepozabnimi Gipsy Kings

P.R.
15. 12. 2017, 16.36
Posodobljeno: 15. 12. 2017, 16.40
Deli članek:

V kratkem filmčku si lahko ogledate latino žur, ki so ga v v začetki decembra v Ljubljani pripravili legendarni Gipsy Kings.

M24
Gipsy Kings so navdušili Stožice.

Decembra so se po desetih letih na slovenski oder vrnili legendarni Gipsy Kings. Z nepozabnimi uspešnicami so 2. decembra zvečer s plesnimi ritmi ogreli Stožice. Dokazali so, da po desetletjih ustvarjanja in nastopov po vsem svetu, znajo še vedno pripraviti seksi latino žur. 

V Stožicah je bila tudi naša ekipa, ki je v kamero ujela dogajanja na in za odrom. Prejemniki več zlatih in platinastih plošč ter grammyjevi nagrajenci so občinstvo prepričali z odličnimi izvedbami svojih priljubljenih skladb, med katerimi smo lahko slišali tudi novejšo pesem Mas de Mil Anos. Obiskovalci so uživali, peli in plesali na največje uspešnice Gipsyjev, ki so se po dve uri dolgem nastopu in ob bučnem aplavzu vrnili na oder in na koncu magičnega večera občinstvo nagradili še s tremi svojimi največjimi hit: Bamboleo, Vamos a Bailar in Volare. In dvorano je, sploh ob zadnji skladbi, zajela evforija – ljudje dvorana je vstala in med ploskanjem in plesom odpela uspešnico skupaj z njimi. 

V kratkem filmčku si poglejte latino dogajanje iz Stožic.