Sočno

Murko je bil glavna zvezda na erotičnem sejmu

N.S.
15. 12. 2017, 21.23
Posodobljeno: 15. 12. 2017, 21.23
Deli članek:

Eden in edini slovenski samopromotor, slavček Damjan Murko, je pred dnevi nastopil na slovitem celjskem sejmu erotike, kjer se je preizkusil kot sovoditelj prireditve, seveda pa je tudi zapel.

osebni arhiv
Damjana je popolnoma očaral striptizer Mario.

Damjan Murko se je na erotičnem sejmu preizkusil v novi vlogi, kot voditelj, navdušenje pa je požel predvsem, ko je obiskovalcem sejma zapel svojo novo uspešnico Šok, ki je v tem času na kanalu YouTube že presegla milijon ogledov, in predstavil svoj novi vroči koledar, ki se prodaja bolje kot kadarkoli. »Moram priznati, da sem o svojem nastopu kar malo kolebal in razmišljal, ker sem bil sovoditelj ob dveh izkušenih voditeljih, poleg tega pa moramo vedeti, da tu ne gre za sejem kmečkih žena. (smeh) Ko sem stopil na oder pred večtisočglavo množico in ko so vsi z menoj peli mojo pesem, sem vedel, da sem ravnal prav, da sem sprejel izziv.«  

osebni arhiv
Mislil je, da se ljudje na erotičnem sejmu skrivajo, malo pokukajo in da ne gredo kar tako pogledat, a se je motil.

Damjan je poudaril, da se je miselnost glede spolnosti, spolnih fantazij in igric pri Slovencih zelo spremenila.

BIL JE PRESENEČEN

»Erotični sejem sem obiskal prvič in nad obiskovalci sem bil popolnoma presenečen. Mislil sem, da se ljudje pri takih stvareh skrivajo, malo pokukajo, da ne gredo kar tako pogledat. Vedeti moramo, da gre tukaj tudi za seks v živo in da gredo igralci do konca. Tudi ljudje iz občinstva se brez težav javljajo za nastope z zvezdami na odru. Javljajo se tako dekleta kot fantje. To me je res presenetilo. Med obiskovalci prevladujejo ženske, pari, starejši pari in si ogledajo vse točke,« je povedal Damjan, ki ga je najbolj navdušil striptizer Mario, s katerim sta se tudi v zaodrju odlično ujela.

»Mario je poročen, oče dveh otrok in opravlja dokaj nenavaden poklic. Brez vroče fotografije seveda ni šlo. Sva pa bila z delom drug drugega tako zadovoljna, da se bodo najine fotografije pojavile tudi v irskih medijih, tako da lahko slovenski slavček kmalu postane tudi irski. (smeh) Nikoli se ne ve, kaj mi življenje prinese,« je v smehu zaključil Damjan Murko.