Praznovanje božica

Meghan ruši prav vsa kraljevska pravila

S.N.Č.
15. 12. 2017, 21.10
Deli članek:

Kraljica Elizabeta s svojim odnosom do zaročenke njenega vnuka vedno znova osupne.

Profimedia
Meghan je bila pred leti v ameriški televizijski oddaji Deal or No Deal tudi ena od seksi božičk.

Kensingtonska palača je namreč uradno potrdila, da bosta princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle božič preživela v družbi britanske kraljice.

To bo prvi uradni božič za Marklovo, ki bo ta dan obdana s celotno Harryjevo družino.

»Pričakujete lahko, da boste na božični dan na podeželski kraljevi posesti Sandringham videli vojvodo in vojvodinjo Cambriško ter princa Harryja in gospodično Markle,« se je glasilo sporočilo za javnost. Oba para se bosta tako na božični dan pridružila kraljici Elizabeti in njenemu možu, princu Philipu, ter princu Charlesu in njegovi ženi Camilli

Profimedia
Diana, Camilla in Kate so za kraljico Elizabeto v primerjavi z Meghan očitno druga liga.

NENAVADNO

Ne le Britanci, tudi najboljši poznavalci razmer na dvoru so povsem osupnili. Nikoli se namreč še ni zgodilo, da bi na tako pomemben dan, kot je za kraljico božič, kdo lahko pripeljal partnerja, s katerim ni uradno poročen.

Profimedia
Četudi v živih barvah, so strogi kostimi Camillo postarali.

Čast, da bi jo kot zaročenko kraljica povabila na družinsko druženje, ni doletela niti princese Diane, ko je bila zaročena s princem Charlesom, kaj šele da bi se to zgodilo v primeru Camille Parker ali kasneje Kate Middleton – njen zaročenec princ William je božič preživel v Sandringhamu, ona pa pri svojih starših v Berkshiru.

Profimedia
Diana, Camilla in Kate so za kraljico Elizabeto v primerjavi z Meghan očitno druga liga.

Zanimivo je tudi, da Harry in Meghan prazničnih dni ne bosta preživela v dvoje v Kensingtonski palači, ampak so jima že pripravili prostore v domovanju Williama in Kate na posestvu v Ammer Hallu.