Vroč kot še nikoli

FOTO: Slavček s koledarjem spet dvignil veliko prahu

N.S.
7. 12. 2017, 20.30
Deli članek:

Prvi in najboljši samopromotor vseh časov na naših tleh, Damjan Murko, kljub nekaterim novonastalim primerom samopromotorstva spet in vedno znova šokira. Tudi letos je namreč izdal svoj vroč koledar za leto 2018.

Bojan Mihalič
Damjan je vesel, da okoli njegovega koledarja še zmeraj vladata takšna fama in zanimanje.

Slavni koledar Damjana Murka je že nekaj časa na voljo, a kot pravi, z oboževalci in mediji do zdaj ni delil še nobene fotografije.

Damjan se zaveda, da je njegov koledar vsako leto vroča roba in da preprosto ne potrebuje dodatne reklame. »To ni bilo potrebno, saj se koledarji prodajajo za med. Letos je vroč kot nikoli poprej. Sem kmet, za nekatere že čez leto, haha, tokrat pa sem se predstavil pri različnih kmečkih opravilih. Na seniku, na traktorju, kot vinogradnik ...« je povedal Murko.

Bojan Mihalič
Eni bralki ali bralcu bo slavček Damjan Murko podaril svoj vroč koledar. In to z avtogramom!

Še vedno vroča roba

Z vročim koledarjem, ki ga Damjan vsako leto razproda, si tudi sam piha na dušo. »Vse to je dokaz več, da ljudje in mediji potrebujejo ter želijo lik Murka, ki ga že 15 let odlično prodajam, kot tudi moje izdelke. Moja kariera je letos po predsedniški kampanji v neverjetnem razcvetu, razprodan sem vse do marca, moja pesem Šok je velik hit in ima na youtubu več kot milijon ogledov, koledarji se prodajajo bolje kot kadarkoli. Sem zdrav, srečen in zadovoljen, da lahko ljudi osrečujem ter nasmejim s svojo podobo in pojavo,« je še povedal praznično razpoloženi samopromotor številka ena.

Bojan Mihalič
Podpisan koledar je lahko tudi vaš!

Lahko je vaš

Najbolj vroč koledar je lahko tudi vaš. Na naš elektronski naslov do 14. decembra napišite elektronsko sporočilo, zraven pripišite, komu bi ga najraje podarili, srečnega nagrajenca pa bo 15. decembra izžrebal Damjan Murko osebno. Videožreb in nagrajenca bomo objavili na našem spletišču in na facebook strani Novice Svet24.

Bojan Mihalič
Damjan se je tokrat predstavil pri različnih kmečkih opravilih.

Bojan Mihalič
Samopromotor številka ena je spet razprodal svoj koledar.