Katera ima najlepšo?

FOTO: Brez tople kape jim živeti ni!

Andreja Comino
10. 12. 2017, 17.58
Deli članek:

Zima že kaže svoje zobe. Pred mrazom smo se zavili v tople plašče, si okoli vratu ovili šale, na glave pa poveznili kape. Tudi znane Slovenke niso izjema.

Osebni arhiv
Čeprav je v Rimu precej topleje kot pri nas, je Iryna Osypenko Nemec s seboj vzela kapo.

Ob pogledu na pokrivala se vidi, da ima vsaka svoj okus. Modne razvajenke so si nadele od takih z bleščicami do takih s krznenimi cofki.

Številne estradnice se ne obremenjujejo s pričeskami in si v teh hladnih dneh raje nadenejo topla pokrivala.
Preverili smo, katere so tiste, ki so se na hladne zimske dni dobro pripravile in si omislile modni zimski dodatek – toplo kapo. 

V DRUŽBI PARKELJNA

Nekdanja otroška zvezdnica Hajdi Korošec Jazbinšek je najboljša reklama za svoje delo. Čeprav ji dela z otrokoma ne zmanjka, je vedno videti kot iz škatlice. Njeno rdečo kapo je pohvalil Miklavžev spremljevalec parkelj.

Osebni arhiv
Hajdi Korošec Jazbinšek si kapo povezne na svoje dolge svetle lase.

VEDNO MODNO USKLAJENA

Manekenka Iryna Osypenko Nemec je v svoji dolgoletni karieri nosila najrazličnejša oblačila, ker je zelo aktivna ženska, pa ima najraje športna. Pred kratkim si je prislužila veliko pohval, ko se je po Rimu z možem Matjažem in prijateljem Slobodanom Šešuljem sprehajala urejena in usklajena od glave do peta.

NIKAMOR BREZ KAPE

Piarovka Nina Urbančič Romih je velika modna navdušenka in je vedno modno urejena. Takšno jo videvajo tudi v njej tako ljubem Bohinju, kamor s svojim kužkom rada zahaja tako pozimi kot poleti. In ker je mraz že pošteno pritisnil, si je brez omahovanja na glavo poveznila kapo.

Osebni arhiv
Nina Urbančič Romih prisega na živopisane kape, svojo lepotico Lolo pa raje obleče v toplo jaknico.

TUDI NA OBALI JE MRZLO

Novinarka Nataša Benčina ima nepozabne spomine na zime na Obali. Morje utegne biti varljivo, zime pa ob zavijanju burje hudo ostre. Zato se je z leti v njeni garderobni omari nabralo tudi veliko kap, ki si jih z veseljem povezne na glavo. Takole je pred kratkim pozirala ob rumeni zverini, ki se je imenitno ujela z njeno črno kapo.

Osebni arhiv
Novinarka Nataša Benčič ima raje klasične kape.