ŽALOSTNA

Ni bila dovolj dobra, da bi prišla v finale

B.P.
6. 12. 2017, 21.02
Deli članek:

Slovenska plesalka ukrajinskih korenin Nadiya Bychkova je 11 tednov nastopala v priljubljenem šovu Strictly Come Dancing, britanski različici šova Zvezde plešejo, kjer je plesne korake učila igralca Davooda Ghadamija.

Arhiv
Nadiya Bychkova in igralec Davood Ghadami sta izpadla v četrtfinalu.

Britanski mediji Nadiyi niso bili najbolj naklonjeni, saj so jo označili za "požiralko moških", medtem ko slovenskega plesalca Aljaža Škorjanca obožujejo in mu ponovno napovedujejo zmago v velikem finalu.

Plesni par je iz tekmovanja izpadel v 11. tednu, ki je potekal s tematiko muzikalov, potem ko sta zaplesala argentinski tango. Nadiya je v šovu povedala, da je Davood odličen učenec, ki je že zelo blizu profesionalnemu plesalcu, na svoj facebook pa je zapisala: »Ti si moj zmagovalec, Davood. Presrečna sem, da si bil ti moj soplesalec. Izjemna oseba si. Prijatelj za vse življenje. Hvala ti! To potovanje s teboj je bilo izjemno.« Nadiya je še dejala, da ni bila dovolj dobra za finale in je zato izpadala v četrtfinalu.

Arhiv
Postavni in talentiran Slovenec Aljaž Škorjanec se je z igralko Gemmo Atkinskon uvrstil v polfinale.

SLOVENEC ALJAŽ

V plesnem šovu pa še naprej ostaja izjemni slovenski plesalec Aljaž Škorjanec, ki se je s soplesalko, igralko Gemmo Atkinson, uvrstil v polfinale. In zdaj vsi držimo pesti za Aljaža, ki je v preteklosti že dosegel veliko zmago v finalu britanskega plesnega šova.