Načrti

Oba sta dobila to, kar sta želela

S.N.Č.
6. 12. 2017, 07.30
Deli članek:

Da sta do ušes zaljubljena, je pri igralki Meghan Markle in britanskem princu Harryju jasno že na prvi pogled. Zdaj pa je v javnost pricurljalo tudi, kakšnega partnerja sta si želela.

Profimedia
Na njunem prvem skupnem obisku v Nottinghamu sta zaročenca žarela od sreče in navdušila zbrane.

O Meghan je spregovorila njena mladostna prijateljica Ninaki Priddy, ki je z mediji delila tudi fotografijo, s katero naj bi podkrepila svoje besede.

Na sliki sta namreč ona in Mehgan pri petnajstih letih, ko sta bili na izletu v Londonu in sta veselo pozirali pred Buckinghamsko palačo.

Obsedena?

Ona si je želela princa, on slavno žensko – zdaj je njuna sreča neizmerna.

Ninaki je razkrila, da je bila Meghan že takrat obsedena z vsem dogajanjem okoli britanske kraljeve družine. »Nad tem, da je zdaj prinčeva zaročenka, sploh nisem presenečena. Kolikor Meghan poznam, lahko zatrdim, da se je na to vlogo pripravljala vse svoje življenje. Ona dobi vse, kar si zaželi, princ pa ji je nasedel,« je dejala Ninaki in dodala, naj bo princ previden, ker si Meghan zagotovo želi postati nova Diana. V tem seveda slabo vidi samo prijateljica, iz katere očitno govori zavist, saj bi si tako dobro in toplo osebo, kot je bila Diana, želeli vsi, ne le Harry.

Razočaran

O Harryjevih izkušnjah z ženskami in željah, kakšno ženo si želi, pa je spregovoril njegov prijatelj, ki sicer ne želi biti imenovan.

Princ je imel po njegovih besedah z vsemi svojimi partnericami enako težavo: klonile so pred pritiskom javnosti. Njegovi najbolj znani dekleti Chelsy Davy in Cressida Bonas sta tudi javno priznali, da je nevzdržno biti ob princu, saj si ves čas na ogled in izpostavljen raznim komentarjem.

Harry naj bi tako že pred leti sklenil, da se bo za soprogo oziral med ženskami, ki so slave in medijev že vajene – in bo tako rešil svoj največji problem, ki se ga v zvezah drži že vse življenje.

Je pa isti prijatelj še dejal, da Harry nikakor ni šel na lov med igralke načrtno, ampak da bi se verjetno v Meghan zaljubil ne glede na to, kaj bi počela. »Tako očitne zaljubljenosti, kot je med njima, se igrati pač ne da,« je poudaril.