Zabava

Čustvena izpoved slovenskega športnika

R.T.
4. 12. 2017, 20.04
Posodobljeno: 4. 12. 2017, 20.07
Deli članek:

Po trdem delu in odrekanju je Jakov Fak včeraj zasedel drugo mesto na Švedskem in končno našel tudi zaslužen čas, ki ga je lahko preživel z najdražjimi.

Arsen Perić
Jakov Fak

"Moja ljubezen ... Več kot 40 dni nisem videl svoje hčerke & punce. Zelo veliko časa sem žrtvoval zato, da bi prišel nazaj v svetovni pokal in da pridem na nivo, s katerim bi se približal svetovnem vrhu. Zamenjal sem tudi okolje za treninge, bilo je težko, a na ta način se vso delo in odrekanja mene in moje družine izplača. Celo življenje sem podredil temu športu, tako da je zame to precej emotivno, da se vrnem nazaj. Hvala vsem vam in moji družini, prijateljem in ostalim ki me spremljate! Gremo skupaj naprej, dan-dva počitka in v petek je nova tekma", se je v čustvenem zapisu na facebooku svojim najbližjim in prijateljem zahvalil biatlonec Jakov Fak.

Ob tem je objavil fotografijo s sprehoda s svojo hčerkico po okrašeni Ljubljani. Slovenski biatlonec se je po lanski sezoni, ki ni tekla po njegovih željah, včeraj dosegel velik uspeh in se na zasledovalni tekmi na Švedskem po dveh letih in pol znova zavihtel na stopničke (zasedel je drugo mesto). Vsekakor odličen obet za nadaljevanje sezone.