Napovedi

Meghan je za Kate pravcati blagoslov

S.N.Č.
5. 12. 2017, 07.30
Deli članek:

Zaroka princa Harryja in Meghan Markle zadeva vse prej kot le njiju. Meghanino mamo Dorio tako spravlja na rob pameti, vojvodinja Cambriška pa se po zaroki počuti neznansko razbremenjeno.

profimedia
Odkar je vojvodinja, je Kate zdaj v javnosti prvič povsem sproščena.

Doria in Kate sta namreč v popolnoma nasprotnih položajih. Prej anonimno Dorio zdaj dan in noč oblegajo mediji, Kate pa trenutno uživa veliko manj pozornosti novinarjev, saj je glavna tarča medijev pač sveža zaročenka.

Vir z dvora je razkril, da se Kate, čeprav je videti povsem drugače, če je le mogoče, medijem na široko izogiba. Še posebej je občutljiva zdaj, ko je tretjič noseča. 

Doslej se je Kate javnih dogodkov le redko udeleževala, kadar je bil njen mož na službeni poti. V teh dneh, ko je William na Finskem, je bila "na terenu" vsak dan.

PREOBRAT

»Njena nosečnost je bila edina zanimiva kraljevska zadeva to jesen in mediji so dobesedno secirali vsak njen gib. Utrujenost, lasje brez leska in kaj vse so še novinarji in fotografi opazili! In tudi ko so njeno pojavo pohvalili kot svežo, jo imenovali prelestna nosečnica, ni bilo nič bolje. Kate se je počutila ujeta, na vsako prireditev se je odpravljala s tesnobnimi občutki,« je povedal vir in dodal, da je zdaj vse drugače.

Vse oči so uperjene v Meghan Markle in Kate je menda izjavila, da je Meghan zanjo pravi blagoslov. »Kate je prepričana, da bo Meghan tudi v prihodnje za medije prva violina in bo zato ona v ozadju. In to jo resnično osrečuje,« je še dejal vir.

Kate je tudi na fotografijah z dogodkov, ki se jih je udeležila v zadnjih nekaj dneh, videti povsem drugačna – srečna, nasmejana, zadovoljna in celo nagajiva. Da bi le tako tudi ostalo.