Sodniška mafija

Vse bolj osovražena zvezdniška žirija šova

Nejc Simšič
28. 11. 2017, 20.20
Deli članek:

Če sodimo po komentarjih gledalcev, Tanja Ribič, Gojmir Lešnjak - Gojc in Irena Yebuah Tiran iz oddaje v oddajo izgubljajo svojo moč in priljubljenost.

Mediaspeed.net
Veliko se jih sprašuje, ali ni morda že prišel čas, da žirantski trojček pomaha v slovo.

Zvezdniška žirija šova Znan obraz ima svoj glas v sestavi igralke Tanje Ribič, operne pevke Irene Yebuah Tiran in igralca Gojmirja Lešnjaka - Gojca je vse od prve sezone navduševala s svojim komentiranjem nastopov tekmovalcev šova. A to se je v zadnjih tednih močno spremenilo, vsaj sodeč po komentarjih številnih gledalcev, ki menijo, da se je žirantska mafija, kot se je zvezdniški trojček sam poimenoval, počasi izpela.

Mediaspeed.net
Gledalci menijo, da še tekmovalci šova podajo boljše ocene kot pa »zvezdniška mafija«.

Črni oblaki so se zgrnili nad žirantsko mafijo, ki jih imajo nekateri za šeme, zafnance in že izpete akterje.

»Tekmovalci so bolj realno točkovali kot pa žirija ... Vsakič bolj sem razočarana nad žirantsko mafijo. To ni več to, kar je bilo. Morda bi ustvarjalci šova morali začeti razmišljati o novih žirantih,« se je glasil eden od številnih komentarjev proti zvezdniški trojici. Da gledalci niso več navdušeni nad Tanjo, Gojcem in Ireno, meni tudi gledalka, ki je zapisala: »Ljudstvo zmeraj glasuje popolnoma drugače od njih. Nimajo pojma! Pa to cmeranje stalno in ven metanje in neka prozorna gluma dveh članic. Saj ne znajo ene normalne ocene povedati, samo neke floskule: čestitam, super, zadel si, vau ... To ni ocena, to bi znal vsak. Treba je dati strokovno utemeljeno oceno, s plusi in minusi! Tega pa ta žirija ni več sposobna!«

Mediaspeed.net
Igralka Tanja Ribič

Pop TV za zdaj še ni komentiral glasu ljudstva, a kot je v navadi, bodo do konca podpirali svoje televizijske obraze ... vsaj do konca te sezone. Za naprej pa je seveda vprašanje, kaj bo z žirantsko mafijo in ali bo morda res prišlo do zamenjav tudi na teh vročih žirantskih stolčkih.

M24.si
Tudi Gojmir Lešnjak - Gojc ni več tako nasmejan kot v prvi sezoni.