NAPOVEDI

Charlene zasenčila celo svoji svakinji

S.N.Č.
22. 11. 2017, 07.05
Deli članek:

Ko se je visokorasla blondinka Charlene omožila z monaškim princem Albertom, so ji napovedovali, da bo njeno javno življenje vedno potekalo v senci njenih svakinj. Vendar so se ušteli.

Profimedia
Vladar in vladarica sta bila videti popolna.

Priljubljeni hčerki ene najlepših žensk vseh časov Grace Kelly in monaškega kneza Rainerja, princesi Caroline in Stephanie, sta bili ta vikend ob bleščeči Charlene komaj opazni.

Profimedia
Charlene med nekdaj prvima damama Monaca – princeso Stephanie in Caroline.

Na dan državnosti, ki v Monaku velja za največji praznik, se je v nedeljo kot je v navadi od daljnega leta 1927, zbrala vsa družina Grimaldi. Z balkona palače so opazovali parado, pomahali svojemu ljudstvu in sproščeno pošiljali celo poljubčke. 

LEPA IN SPROŠČENA

Po navadi prejmejo največ pozornosti otroci knežje družine, tokrat pa so vsi osupnili, ko se je svojemu soprogu Albertu (59), ki si je nadel z zlatom okrašeno uniformo, pridružila še bolj bleščeča soproga Charlene (39).

Profimedia
Monačani si želijo, da bi se lepa knežja družinica povečala.

Pred palačo v Monte Carlu je bilo večkrat izrečeno, da je skrajni čas, da se kraljevskima dvojčkoma pridruži še kakšen bratec ali sestrica.

V elegantnem plašču iz gladkega modrega žameta iz jesensko zimske kolekcije Akris je bila Charlene videti boj kraljevsko kot kdajkoli. A tudi tako sproščena, kot je bila tokrat, še ni bila. Z dvojčkoma Jacquesom in Gabriello, ki bosta 10. decembra dopolnila tri leta, je na balkonu ob taktih vojaške godbe celo poplesavala, malčkoma popravljala lase z očk, z možem pa sta si izmenjala tudi nekaj prijaznih pogledov in dotikov.

In ko se je slavnost že končala, so Monačani z vzkliki zahtevali, naj se knežja družina še enkrat pokaže na balkonu. A prišla sta le Albert in Charlene, ki je z nežno kretnjo nakazala, da sta njena malčka že odšla k počitku.