Mobilna verzija
19:01 21. maj 2018

Kakšna dekleta so všeč znanemu osebnemu trenerju

C.L./Zvezde
1 Posodobljeno: 20:44 / 19.11.2017

Osebni trener Andrej Milutinović, ki ga kot komentatorja spremljamo v oddaji The Biggest Loser, do tekmovalcev ni prav nič prizanesljiv. "Vem, da ni lahko, a kjer je volja, je tudi pot. Sam sem prestal to kalvarijo in shujšal 40 kg, a brez nič ni nič."

Andrej Milutinovič 2

Andrej Milutinović

"Kdor bo samo sedel na kavču in se basal s hrano, ne more pričakovati rezultatov. Treba se je odločiti in začeti migati," pravi Andrej, ki se dobro zaveda, da odvečni kilogrami ogrožajo zdravje, saj je to izkusil na lastni koži. "Ko pride k meni kot osebnemu trenerju nekdo, ki bi rad shujšal, ga pogledam v oči in takoj vem, ali si to res želi in ima dovolj volje, da bo cilj dosegel. Vem, da nikomur, ki ima odvečno težo, ni lahko. Sam sem bil že kot otrok deležen številnih zbadljivk, ki so me včasih tudi prizadele. Če bi se danes še enkrat odločil za hujšanje, bi to naredil drugače in poskrbel, da bi se kilogrami topili počasneje. Na nekaterih delih mi je namreč ostala viseča koža, kar mi ni všeč."

Kako pa je bil Andrej po tem, ko je shujšal, uspešen pri dekletih? »Čisto različno. Ko sem imel izklesano telo bodibilderja, je bilo nekaterim puncam to všeč, drugim ne. Ko sem spoznal Tino, s katero sva bila v zvezi dve leti in pol, jo je to motilo, njeni prijateljici pa je bilo všeč. Tako kot mnoge je tudi Tina rekla, to je pa res preveč mišic in žil, a se je sčasoma navadila, saj je med nama preskočila iskrica.«

Andrej še razkrije, da je Tino, tako kot vsa dekleta, s katerimi se je zapletel v kaj osebnega, spoznal v fitnesu, ko je bil njihov osebni trener. »To ni bilo namenoma, a se je zgodilo. Do svojih deklet in žensk nikoli nisem bil posebej strog glede videza in moram povedati, da mi ženska, ki ima telo bodibilderke, na pogled ni všeč. Morda se bo zdelo malo šovinistično, a ta šport je za moške. Raje vidim, da ima ženska nekaj kilogramov več kot manj.«

Andrej je zdaj samski že nekaj mesecev, in kot pravi, je to čas, ko se posveča sebi. »Spet poskušam redno trenirati, shujšati moram nekaj kilogramov, si spet urediti prehrano. Sicer imam prijateljico, a sem tokrat nekoliko previdnejši, saj v glavi še vedno premlevam staro zvezo. Starejši ko si, drugače dojemaš tudi stvari, povezane z ljubeznijo, razmerji, stiki. Ko si mlad, se v hipu zaljubiš, zdaj pa vse skupaj temeljito premisliš, preden se spustiš v kaj resnega,« še pravi vedno nasmejani in simpatični Andrej, ki pa zna kot trener udariti po mizi oziroma povedati, kdo je na treningu glavni.

Vaš prispevek