Trio

Ko se dobijo lepe, pametne in uspešne na svojem področju?

Andreja Comino
19. 11. 2017, 10.05
Posodobljeno: 19. 11. 2017, 10.19
Deli članek:

Začnejo deliti svoje bogate življenjske izkušnje, nasvete in iskati načine, kako bi pomagale drugim.

Arhiv Svet24
Vse menijo, da si morajo ženske pomagati med seboj in sodelovati, tako bo svet boljši in lepši.

Pregovor pravi, da se svetlolaske najbolje zabavajo. Temu pritrjuje tudi igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar, ki vodi zelo gledano oddajo Zvezdana. V naslanjač vabi različne zanimive goste in se pogovarja o stvareh, ki mnoge težijo, a si o njih ne upajo spregovoriti, češ da se jim bodo smejali. Pred kratkim je bilo v studiu RTV Slovenija še posebej veselo, saj so se na kupu znašle tri svetlolaske – poleg Zvezdane še terapevtka Veronika Podgoršek in frizerka Klaudija Piskar.

Dejan Nikolič
V gledališču me najbolj začudi, da vlog ne dobim zato, ker »kakor« delam na televiziji in me zato ne zasedajo, ker me gledalci ne bi gledali, ker da sem preveč zaznamovana.

Dame so se hitro zapletle v prijetno debato, in čeprav so morale delati, tega sploh niso dojele tako. Čisto po žensko so mimogrede (delati je pač treba) naredile, kar je bilo treba, nato pa klepetale, da je bilo veselje. Veronika je Zvezdani razlagala, kako usklajuje večno žensko dilemo – delo in družino (ima tri otroke). Zvezdana je povedala: »Zdi se mi, da sem že vse življenje poklicana in zavezana resnici. Jo raziskujem, se ukvarjam z ljudmi in njihovimi zgodbami ter čustvi, obenem pa zdravim sebe. Življenje me je brusilo in ves čas se spreminjam, se luščim in sem bližje resnici. Hkrati pa sem v tistih letih, ko mi ni treba več igrati, temveč sem lahko iskrena. Življenje me je dodobra preizkušalo, prestala sem številne vzpone in padce, o katerih brez zadržka govorim v svoji oddaji, in tako pomagam sebi drugim.«