ŠOK

Izgubila je svoj glas in odpovedala turnejo

N.S.
14. 11. 2017, 07.02
Deli članek:

Priljubljena pevka si je tik pred začetkom turneje tako poškodovala glasilke, da je morala odpovedati več koncertov, in ni še jasno, kdaj bo lahko spet stopila na oder.

Arhiv
Shakira se je dolgo pripravljala na svojo najboljšo turnejo doslej.

Štiridesetletna kolumbijska pop zvezdnica Shakira je povsem strta, saj se je namreč zelo veselila začetka svetovne turneje El Dorado, a je morala zaradi poškodovanih glasilk odpovedati prve koncerte. Žalostno novico je sporočila prek družbenih omrežij. Najprej je morala razočarati oboževalce v Nemčiji, kjer bi morala 8. novembra začeti turnejo, nato pa je odpovedala še koncerte v Parizu, Antwerpnu in Amsterdamu, kar kaže na to, da je poškodba precej huda.

Shakira si je glasilke poškodovala med zadnjimi vajami pred začetkom turneje in zdravniki so ji svetovali obvezen počitek, da si jih ne poškoduje še bolj.

»Zadnje dni sem osredotočena na to, da si moje glasilke opomorejo. Zelo sem si želela nastopiti, a na mojo veliko žalost to ni mogoče, saj so mi zdravniki svetovali, naj glasilkam privoščim počitek. V tem času se povsem posvečam okrevanju, da bom lahko vendarle z vami delila koncert, ki smo ga z veseljem pripravljali in na katerega sem tako ponosna,« je zapisala Shakira, ki komaj čaka, da se lahko vrne na oder in da bo oboževalcem lahko stoodstotno dala to, kar zmore. »Iz dna srca hvala za vso podporo, ki ste mi jo izkazali v teh dneh. Pomagala mi je ostati pozitivna v teh težkih časih. Če bo bog dal, se bomo kmalu videli in začeli mojo turnejo,« je še povedala pevka.