Mobilna verzija
14:12 19. junij 2018

Dejan Vunjak jih je sekal kot za šalo!

N.N.
1 Posodobljeno: 21:24 / 13.11.2017

Veseljakova ekipa se je pred dnevi skupaj s priljubljenim pevcem Dejanom Vunjakom na čelu odpravila izpolnit svojo obljubo.

Veseljaka Tony in Tanja, Dejan Vunjak

Veseljakova Tony in Tanja v družbi Dejana Vunjaka, ki se ga je ta večer prijel vzdevek "sekir'ca". Foto: Radio Veseljak

V sodelovanju s podjetjem Unicommerce in najboljšimi sekirami Fiskars so na Radiu Veseljak konec oktobra zbirali prijave v posebni nagradni igri.

Skupinska

Gasilska fotografija vseh akterjev z nagrajencem Alešem in njegovo družino Foto: Radio Veseljak

Dejan Vunjak

Dejanu je šlo sekanje drv odlično od rok. Foto: Radio Veseljak

Tony Carter

Ko je sekiro v roke prijel Veseljakov Tony, so se vsi od srca nasmejali. Foto: Radio Veseljak

Cilj nagradne igre je bil, da bo glasbenik Dejan Vunjak k nekomu domov prišel razsekat drva, podjetje www.drva.info pa je pripeljalo še eno paleto brezplačno. Prijav in želja je bilo ogromno iz vse Slovenije in izbira nagrajenca je bila težka. »Na koncu smo se odločili za gospoda Aleša iz Senožeti, ki je trenutno na berglah. Imel je namreč težjo operacijo noge. Aleš je tudi ponosen očka kar petih hčera, starih od tri do enajst let, tako da je bila pomoč v obliki kurjave več kot dobrodošla,« je povedala voditeljica Tanja Vidic Goršak, ki je tudi idejna vodja dobrodelne akcije.

SEKAL JE KOT ZA ŠALO

Veseljakova voditelja Tanja Vidic Goršak in Tony Carter sta se pred dnevi skupaj z Dejanom Vunjakom odpravila k nagrajencu Alešu in njegovi družini. Prijazno so jih sprejeli, naši veseljaki pa so se najbolj razveselili domačih piškotov. »Ko smo se okrepčali, je Dejan Vunjak zavihtel sekiro in drva so kar letela na pol. Ko je zraven še zapel, pa je bilo še bolj veselo. Tako da smo se spraševali, ali so samo sekire Fiskars tako vrhunske ali pa je Dejan tako zelo vešč v sekanju drv. (smeh) Čeprav je drva menda sekal šele drugič v življenju. Ko je sekiro v roke prijel Veseljakov Tony, pa smo se res nasmejali. Ostalega pa ne izdamo ...« je še dejala zadovoljna Tanja.

Vaš prispevek