Reka ljubezni

Ste vedeli, da je zvezdnik Reke ljubezni član te uspešne družine?

K.M.
13. 11. 2017, 12.11
Posodobljeno: 13. 11. 2017, 12.14
Deli članek:

Talent očitno v resnici ostaja v družini. Poglejte, s kom je v sorodu Blaž, ki v Reki ljubezni upodablja dobričino Janeza Smoleta.

POP TV
Blaz Valič

Janez je v seriji predsednik gasilskega društva in krajevne skupnosti. Predvsem pa je oseba, ki bi za ljudi naredil vse, a se mu to velikokrat ne obrestuje. Upodablja pa ga Blaž Valič, že njegov priimek pa namiguje, s kom je v sorodu.

Blaž je seveda del velike igralske družine Valič, iz katere sta trenutno najbolj priljubljena Domen in Vid Valič. Njun oče Iztok in Blažev oče, igralec Dare Valič, sta namreč bratranca. Blaž, član SNG Nova Gorica, pa ima tudi znano sestro. Igralko Nino Valič, ki jo je širša javnost spoznala predvsem po sodelovanju v televizijski oddaji Moja Slovenija. V rodbini Valič pa so še številni drugi znani igralci. Verjetno najbolj znan med njimi žal že preminuli Aleksander Valič, z Borštnikovim prstanom nagrajeni igralec in dedek Vida in Domna Valiča ter stric Blaževega očeta. Del družine, sorodstvene vezi so zaenkrat neznane, pa je tudi igralec, režiser in profesor Aleš Valič, ki v Reki ljubezni upodablja tajkuna Uroša Lekića. 

Igralsko resnično nadarjena družina, ni kaj.