Kar ne pozabimo

Saša Lendero: Smeh in solze, vse dobimo!

B.P.
4. 11. 2017, 14.00
Posodobljeno: 4. 11. 2017, 14.09
Deli članek:

Pevka Saša Lendero je bila znova ustvarjalna, posnela je čustveno, izpovedno pesem z naslovom Kam ste šli, prijatelji, ki pa je kljub kančku nostalgije vendarle takšna kot Saša – pozitivna in živahna.

Osebni arhiv
Tokrat se pevka spogleduje z nostalgijo po prijateljstvu.

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je v slovenski radijski eter poslala že lepo število brezčasnih uspešnic, na primer Ne grem na kolena, Mandoline, Metulj, Mama, Ljubim cigana Jana, Luna, Mama Mia in druge, je bila s svojo ekipo ponovno ustvarjalna.

Tudi novi radijski singel, ki ga je premierno že predstavila na Radiu Veseljak, združuje vse, kar potrebuje pesem, da postane uspešnica – izrazito melodiko, čustven naboj in izpovedno besedilo ter tisto nekaj, kar se zasidra v uho in spomin. » pravi simpatična pevka. »Smeh in solze, vse dobimo! Ljudje pridejo v naša življenja in jih obogatijo. Nekatera poznanstva se na žalost nekje na poti zorenja in življenja izgubijo, a del nas ostanejo za vedno. V srcu jih nosimo naprej! Ta pesem je posvečena prijateljem – tistim, ki so z nami, in tistim, ki jih nosimo v srcu. Eni in drugi ne bodo nikoli pozabljeni! Prav tako ne bom nikoli pozabila mladostnih sanj in želja ter vseh norih idej. Tako kot pojem v pesmi – skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni.« 

Osebni arhiv
V pesmi poje: »Skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni ...«

SKRIVALA JE ASA V ROKAVU

Saša je še razkrila, da je bila pesem skoraj končana že pred poletjem, vendar so jo takrat k sodelovanju povabili fantje priljubljene hrvaške zasedbe Barabe. Menda so bili zelo simpatični in prepričljivi, in na radiu se je že čez nekaj tednov vrtela njihova skupna uspešnica Mišolovka (oziroma Diagnoza), ki so jo posneli v hrvaškem jeziku. Vedno nasmejana Saša pa zdaj vso energijo usmerja v novo pesem, s katero bo zagotovo spet osvojila srca poslušalcev po vsej Sloveniji.