Srčen človek

Dobrodelni Trebušak teče za otroke

cl
28. 10. 2017, 08.30
Deli članek:

Voditelja Gregorja Trebušaka spremljamo že deset let in kot pravijo tisti, ki ga dobro poznajo, se za na videz zadržanim človekom skriva čisto nekaj drugega. Športnik po duši, čeprav prizna, da teka ne mara, je pomagal otrokom.

POP TV
Televizijski voditelj je športnik po duši, in če lahko združi prijetno s koristnim, še toliko bolje.

Čeprav voditelj in urednik Gregor Trebušak teka nikoli ni preveč maral, kljub temu, da je zaprisežen športnik, ki se ukvarja z drugimi športi, saj igra hokej in skvoš, se nanj vsako leto zavzeto pripravlja. Gregor pa je obenem tudi velik ljubitelj morja, zato mu je šlo letošnje »babje poletje« še kako na roke.

SLUŽBE NE NOSI DOMOV

Gregor Trebušak je z novinarji obdan v delovnem okolju in kot urednik dobro pozna njihov način življenja, novinarka pa je tudi njegova žena Urša, s katero sta si večno zvestobo obljubila leta 2014. Kot pravi, se debat o službi doma, kolikor se da, izogibata, čeprav brez tega vselej ne gre. Doma si prizadevata, da živita v čisto drugem svetu.

M24
Gregor Trebušak s svojo ženo Uršo. Na Kanalu A je že deset let.

DARILO KOT PRESENEČENJE

Tako Gregor kot Urša sta velika popotnika in uživata na potovanjih. S tem so povezana tudi njuna rojstnodnevna darila. Največkrat si podarita potovanja, s katerimi presenetita drug drugega. Gregor pa je bil kot velik ljubitelj morja letos še toliko bolj presenečen, ko se je še potem, ko smo že dobro zakorakali v oktober, privoščil plavanje v Portorožu. Topel vikend je izkoristil za oddih na slovenski obali in kot pravi, je bil izjemno presenečen, da so kljub že zaključeni poletni turistični in plavalni sezoni tuši na portoroški plaži še vedno delovali. No, tudi to je turizem in na srečo se v Sloveniji vse bolj zavedamo, kako pomembna je ta gospodarska panoga.