Polsestra

Kača strupenjača je zdaj obrnila ploščo - očitno si želi vabila na poroko

S.N.Č.
27. 10. 2017, 07.30
Deli članek:

Le nekaj mesecev po tem, ko je v javnost pricurljala novica, da sta ameriška igralka Meghan Markle in britanski princ Harry par, je na sceno z velikim pompom stopila Samantha Grant.

Profimedia
Meghan izjav svoje polsestre ni komentirala, niti ko jo je blatila niti zdaj, ko jih "leze v rit".

Dvainpetdesetletna Samantha je aprila 2017 tako napovedala izdajo knjige, v kateri naj bi razkrila, da je Meghan že kot deklica gledala vse programe, na katerih so vrteli oddaje o kraljevih družinah, in že takrat razlagala, da bo nekoč postala princesa. Po Samanthinih besedah je prav zaradi te svoje obsedenosti leta 2008 zatajila svojo družino in se podala svojemu cilju naproti.

»Po mojem mnenju bi morala britanska kraljeva družina ob tem, kar bo izvedela o morebitni bodoči snahi, princu Harryju prepovedati, da se druži z njo, kaj šele da bi se zaslepljen v nevednosti z njo poročil,« je takrat dejala Samantha. 

Profimedia
Samantha Grant: "Z ljubo sestro si na njeni poroki želim deliti srečne trenutke, a ne vem, ali bom povabljena."

POLIVANJE Z GNOJNICO

Samanthi, ki sicer boleha za multiplo sklerozo in je že nekaj let priklenjena na invalidski voziček, se je očitno zdelo, da je bilo njeno blatenje polsestre preslišano, zato je napade na Meghan v medijih nadaljevala. »Harry bo šokiran, ko bo končno uvidel, kakšna je njegova ljubica v resnici. Bolj narcisoidnega in sebičnega človeka od Meghan ni na tem svetu. Dejstvo je tudi, da Meghan ene stvari v življenju ni dosegla drugače, kot da je s pravim moškim legla v posteljo,« je med drugim povedala Samantha. 

SLADKA, DA JE KAJ

A Samanthino blatenje nikakor ni doseglo učinkov, kakršne si je želela – niti pri ljubčku niti pri Britancih. Princ je celo vedno bolj zaljubljen in ne le zaroka, celo poroka je le še vprašanje mesecev, Britanci pa lepo igralko obožujejo – menda najbolj zato, ker je preprosta in niti malo »zafnana«; prepričani so tudi, da je v njihovega princa iskreno zaljubljena.

Očitno v obupu, ker ji načrt, da sesti uniči ljubezen, ni uspel, je Samantha zdaj ubrala taktiko, od katere bi lahko imela lepe koristi: povabilo na poroko in s tem vstop v aristokracijo.

Pred dnevi je Samantha svojo zadnjo verzijo o Meghan predstavila v pogovorni oddaji na britanski televiziji. »Meghan je prijetna in očarljiva oseba, nimam je za polsestro, temveč za pravo sestro. Tako jo dojema moje srce in jaz se mu pustim voditi,« je dejala in izrazila prepričanje, da se bo njena sestra kot soproga prestolonaslednika izvrstno znašla, saj je močna osebnost, svetovljanska in izobražena ženska, hkrati pa tudi graciozna.

Seveda pa Samantha v oddaji ni pozabila pripomniti, da bi se poroke svoje ljube sestre udeležila z največjim veseljem in z njo delila srečne trenutke, vendar ni prepričana, ali bo na obred in slavje povabljena.